Forum » Hlajenje in modifikacije » Rabm neonke
Rabm neonke
msmiha ::
V vsaki trgovini z elektroniko. Če si doma v Mariboru je to Čip, če si v okolici Celja je to Žarnica. Če si pa v Ljubljani je pa to Conrad
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
me2rd ::
V bauhausu dobis raznobarvne.
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi
dabis ad capultuum saxum immane mittam.
alien-w ::
V Bauhausu sem biu dons, majo neki, sam nix dobrga, pa vse je svinjsko drago. Conrad ma tut neki, sam je tut drago, pa nix special. Bom sel v osram pogledat v zeleno jamo. Baje da majo poceni pa velik izbire.
OZZY ::
Kaj pa IC-Elektronika za Bežigradom v LJ? Tam bi stvar tudi morali imeti. Za ceno pa ne vem.
me2rd ::
V BTC hala A Global v kleti imajo 12v neonke za v avto - Barvne cena je odvisna od velikosti.
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi
jugonostalgik ::
Jest sem jo kupu v Žarnici v Celju za 1.400 SIT kar je pol ceneje kot v Conradu.
Žarnica je pa black light (UV) dolžine 20 cm. Za njeno delovanje rabiš krmilno elektroniko, ki jo prodaja Conrad.
Žarnica je pa black light (UV) dolžine 20 cm. Za njeno delovanje rabiš krmilno elektroniko, ki jo prodaja Conrad.
Nima ti kej bit, če si dober skrit!
Dami ::
Pa so to res neonke al so fluro žarnce? Jst sn v Obiju gledu pa majo sam fluro. Kje točn je ta Čip v MB-ju? Kwa vse pol še nucaš (poleg neonk samih), da lahk to prklopiš na napajlc v računalniku (kr nočem met posebi kabla na štrom sam za luči)?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UV žarnicaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3373 (3028) | ethelred |
» | Neonka 11W na 18W dušilko?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3406 (3049) | SHORTEE |
» | Ali obstaja UV LED dioda??Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3353 (2808) | Brane2 |
» | Sunon venti pri IC-ELEKTRONIKIOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1423 (1146) | Tomi |
» | Pomoč z neonkamiOddelek: Pomoč in nasveti | 745 (640) | Nigga |