Forum » Mobilne tehnologije » Problem pri gostovanju
Problem pri gostovanju
grašek ::
Torej, trenutno sem v avstriji in imam operaterja Telemach.
Imam problem, da sem v sloveniji porabil vseh 30gb podatkov.
Zaradi tega se mi je hitrost znižala na 64/64kbps.
Zdaj pa sem v avstriji in imam še vedno throttlano na 64kbps, čeprav imam 4.4gb prenosa podatkov v tujini. Probal preko vseh omrežij in je vsepovsod enako.
Kaj lahko naredim?
Hvala!
Imam problem, da sem v sloveniji porabil vseh 30gb podatkov.
Zaradi tega se mi je hitrost znižala na 64/64kbps.
Zdaj pa sem v avstriji in imam še vedno throttlano na 64kbps, čeprav imam 4.4gb prenosa podatkov v tujini. Probal preko vseh omrežij in je vsepovsod enako.
Kaj lahko naredim?
Hvala!
Invictus ::
Niti ni tako droben tisk .
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
abyssus ::
Ta tujina je v večini primerov všteta v reden prenos, vsaj pri mojih dveh operaterjih je tako.
XS!D3 ::
Moglo bi delat če imam 4.4gb prenosa v tujini, ali?
Sej dela, samo pri 64/64. V paketu imaš 30GB prenosa s polno hitrostjo in dalje 64/64, pri čemer lahko 4.4GB porabiš kjerkoli v EU brez doplačila (dalje pa pribitek).
30GB si že porabil, sedaj si throtlan na 64/64. To, da ti za prvih 4,4GB ni potrebno plačevati pribitka pri gostovanju, nima veze s tem, da si porabil kvoto za polno hitrost. Pri večini drugih operaterjev je isto, samo da namesto throtlanja na 64/64 plačuješ ekstra za prenos, ko porabiš osnovno kvoto.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hot, BOB, Telemach in vse ostalo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 55044 (17372) | V-i-p |
» | internet hrvaška (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 28757 (11389) | Daniel |
» | Me2 - nov slovenski operater (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 16003 (8071) | šernk |
» | Neomejeno mobilnega prenosa podatkov v EU.Oddelek: Mobilne tehnologije | 2788 (2366) | krneki0001 |
» | Težave z baterijo v iPhone 4S (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 27900 (22189) | Spock83 |