Forum » Pomoč in nasveti » računalnik zmrzne,pomoč prosim!
računalnik zmrzne,pomoč prosim!
predator32 ::
zadnje čase se mi dogaja da mi računalnik preprosto zmrzne in to po 3-4 urah delovanja,zmrzne tako kot da bi se ustavil ventilator in niti "mletje diska"utihne,nemorem ga niti resetirat več ,niti ugasnit,ostane mi samo da izključim kompletn računalnik iz električnega omrežja,vendar po 5 minutah se mi ko ga ponovno vključim v elek.omrežje še vedno ne zažene,tako da je treba počakati kakšne pol ure do 1 ure da se računalnik zopet zažene.ker se mi je to začelo dogajat pred kakšnim tednom sem mislil da sem morda kaj "zjebal sistem" in sem formatiral disk ter sedaj ponovno naložil nanovo windowse,pa se je stvar enostavno ponovila isto se mi zamrzuje po 3-4 urah vklopa.windowsi so naloženi na novo tako da sedaj res nevem kaj bi bilo lahko narobe,uporabljam windows xp.enostavno se zdi kot da bi se računalnik pregrel.prosim vas če mi lahko pomagate s kakim nasvetom kaj naj naredim ali poizkusim,morda kakšne nastavitve drugačne?
Dusko ::
Pomojem preslab napajalnik. Napiši konfiguracijo. Pa počakaj malo kaj bodo še drugi rekli.Ampak po mojem bodo rekli napajnik.Ali pa tudi ne.
Ker se mi zdi je bil že podoben problem in se zdaj ne spomnim ali je bil napajalnik ali pa celo rami.
Ker se mi zdi je bil že podoben problem in se zdaj ne spomnim ali je bil napajalnik ali pa celo rami.
ERGY ::
Po mojem mas po treh urah dolj visoko temperatouro v racunalniku d se automatik izkluc.
Seveda rab nek cajta d se ohladi.
Mozno pa tud d je napajavc preslab.Napis konfiguracijo sistema.
Seveda rab nek cajta d se ohladi.
Mozno pa tud d je napajavc preslab.Napis konfiguracijo sistema.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kalkulator za minimalno moč napajalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 7617 (7026) | solatko |
» | Čuden problem z OSom nasploh (težko definirat)Oddelek: Operacijski sistemi | 969 (663) | Meizu |
» | računalnik friza...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1351 (1067) | seljo |
» | RAčunalnik se samodejno restarta!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1926 (1462) | maxsustar |
» | Katero grafično kartico naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5102 (4283) | ross|e20 |