» »

Nastavitev monitorja??

Nastavitev monitorja??

falotXP ::

Imam Hyundai Image Quest Q910, 19" in imam težave pri nastavitvi slike. Vedno, ko si spomočjo menija, ki je na monitorju nastavim sliko do robov, se mi ta ob novem zagonu računalnika spremeni oz. na eni strani stopi en cm od roba....ker je pa vsakokratno nastavljanje slike mudno...bi prosil za pomoč...ali se da to kako urediti?

IR Babun ::

To je že leta nazaj delalo meni na enem starem monitorju in na win95. Po ponovni namestitvi winsow, je blo pa dobr. Mogoče bi poizkusil z drugimi driverji za grafo?
SCREW THE GOVERNMENT

OldSkul ::

FalotXp jaz imam podoben monitor od Hyundai-a, pa oni model z ploskim zaslonom in se mi dogaja isto, verjetno je to normalno.Za to stvar sem že spraševal Megahit servis pa so tudi rekli da je to normalno.Sicer pa to sploh ni tako moteče saj se kmalu rob spet vrne v določeni položaj.

kihc ::

Meni se dogaja isto kot sadarju, dokler se monitor ne 'ogreje', imam en rob skrit v zaslonu. Po cca. 5min to izgine. Imam Samsunga 757MB

boštjan ::

sicer nisem mel enakega monitora,a se je nekaj podobnega tudi meni dogajalo,da se je slika skrčla ob vklopu,po nekaj min. pa je blo vse ok,kot takrat ko sem vse nastavo.mislim da se to dogaja glede na kvaliteto monitora

nosferatu666 ::

To se dogaja tudi meni. Sicer imam Samsung 757NF, ampak never the less...
To je povsem normalno obnašanje katodnikov in nima veze s kvaliteto - ko se segreje (par minut), je slika zopet normalna.

AngelOfDeath ::

Kako pogrešam Nokiin monitor tam je bla slika od začetka do konca stalno ista in se ni spreminjala nikjer. Zdaj mam samsung 757NF in moram rečt da je to prava katastrofa od monitorja če ga pri merjam z Nokiomed temnim in svetlim skače slika za par mm in še obenem svetilnost spreminja da ne omenjam da rabikar nekaj časa da se slika neha premikat ko ga vklopiš itd.

Nokia kje si :/


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mlacom-ova izbira monitorjev

Oddelek: Strojna oprema
61201 (981) thramos
»

Razlika med Natural Flat in Dyna Flat monitorji

Oddelek: Pomoč in nasveti
221807 (1433) eland
»

Samsung 757NF (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
634749 (3764) Marjan
»

Sony,samsung,iiyama trinitron?

Oddelek: Kaj kupiti
111191 (914) Dredd
»

Kateri monitor z ravnim zaslonom?

Oddelek: Kaj kupiti
232457 (1951) Uporabnik

Več podobnih tem