» »

Eon.si

Eon.si

Elemen_T ::

Poglejte si prenovljen eon. (www.eon.si) Pa malo povejte al ste že kdaj videli tako kvalitetno stran, ki oblikovno skoraj ne more biti lepša, dela v vseh browserjih IDENTIČNO, se hitro nalaga, ponuja ogromno splošnih informacij...?
Topic sem odprl zato ker je to ena izmed redkih tako lepo dovršenih strani iz vseh plati. Stran me je čisto prevzela...svaka jim čast.

Lp

Dax ::

Ja... total noro.... sam link do razmer na smučiščih so umaknal s prve strani... bad :))).

ahac ::

Ja, zelo lepo.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

element ::

Kr dobr tole kle zgleda. :D

TinkaPinka ::

Zelo lepo prenovljeno. Stran je veliko bolj pregledna.
I am easy to please as long as I get my way.

`DoC ::

kapo dol... preprosto in ZELO učinkovito:)
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+

whatson ::

res lepa/dobra stran... !!! ena najlepših v naši državi!

PaJo ::

Ja cool zgleda:D

Samo pol se samo se vprsajte kolko so placali za tak design, ziher ne malo tako da se lahko kaksni posamzniki v slo kar kosajo ko naredijo kaj sami:D
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

luni ::

res dobro, ampak tako kot je povedal Pajo, placali so megamastno... to je naredila firma, ki dela za Telekom, Siol in podobne velikane njihove portale... sploh nocem vedet kolko sluzijo
Artificial Intelligentia

whatson ::

strani so shranjene vecinoma v *.jsp formatu.... enlighten me... kaj je to jsp?:8)

Brody ::

to jim je naredila firma Parsek, ki je do zdej nardila tud pejđe za LDS, Peugeot Slovenija, renault Slovenije....itd. v glavnem fantje rasturajo. Hec pa je da je ta firma hcerinska firma podjetja Eon!! in so si stran naredili takorekoc sami, samo drgac pa take strani jako stanejo in ce zna kdo od vas kej podobnega narest dobi sluzbo pr parseku odmah. Drgač pa poglejte si parsekov portfolio, verjamem da boste brzkone navduseni.

lp

TonaMona ::

Zdej pa ne vem al sem kaj zamudil al kaj? Zraven so snapshoti eonove strani z IE5, Netscape 6 in Netscape 4.75. Če jaz prav vidim so slike popolnoma identične?!?!?! Da ne bo pomote - vse sliko so iz prve strani, raztegnjene čez cel zaslon in naloadane do konca.

Tukajle so slikce 1024*768:
IE5
Netscape 6
Netscape 4.75

Pa še manjše 200*150:
IE5
Netscape 6
Netscape 4.75

Takle pogled imam definitivno najrjši (Netscape 4.75):

Koci ::

jebeš Thalerja

XCT ::

Dobra je ni kaj in tudi polna informacij
Web developer & designer
http://www.medialabs.info
http://nk-polskava.medialabs.info

Freak ::

Nice!!!

simon ::

TonaMona: He zgleda da so te vzeli resno, sedaj se stranv vidi v netscapeju 4 . So zgleda pozabili zakljuciti table tag >:D

[SpydeR] ::

Lep dizajn

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri internetni brskalnik uporabljate?

Oddelek: Omrežja in internet
292062 (1701) Avenger
»

NETSCAPE in CSS (body td ...)

Oddelek: Programiranje
71207 (1137) Loki
»

Glupi IE errorji

Oddelek: Slo-Tech
181275 (1100) Bakunin
»

!!! Problem z F2Som !!! help