» »

Vojna proti moškim, drugič.

Vojna proti moškim, drugič.

Temo vidijo: vsi
««
29 / 40
»»

2019bosuper ::

FormerUser je izjavil:

2019bosuper je izjavil:

Krivda je izključno na ženskah ker so lenarile in niso naredile nič da bi ustavile moške na njihovi poti uničenja Sveta!

Lamest izgovor ever! Pa še čisto navadna laž.

Izgovori, izgovori... tipično. Spet se vam ne da premakniti s svoje lene riti. Namesto da bi rešila svet pred belimi supremacisti da nehajo osneževati reke pa raje na instagramu visite in upate da bo vaš mož zaslužil dovolj za vaše ritne vložke.

Sad.

vostok_1 ::

FormerUser je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Zato pa je dolga tisočletja to bila absolutno zmagovalna kombinacija brez konkurence, ki je zasvojila svet in omogočila, da imamo šanso osvojit še vesolje.

Aha, zdaj ko ste zasvinjali in na rob propada spravili Zemljo in to celo poimenovali zmaga, bi šli posvinjat pa še celo vesolje. Nikoli konca "zmagovanju". Glavna tragedija naše civilizacije je ta, da moški niso sposobni videti širše slike, 5 metrov dlje od svojega klinca, obenem pa zaradi fizične premoči odločajo o vsem.

Saj mi lahko prepošlješ vse tvoje imetje pa greš v gozd živet.
I'm totally down with it.

2019bosuper je izjavil:

FormerUser je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Zato pa je dolga tisočletja to bila absolutno zmagovalna kombinacija brez konkurence, ki je zasvojila svet in omogočila, da imamo šanso osvojit še vesolje.

Aha, zdaj ko ste zasvinjali in na rob propada spravili Zemljo in to celo poimenovali zmaga, bi šli posvinjat pa še celo vesolje. Nikoli konca "zmagovanju". Glavna tragedija naše civilizacije je ta, da moški niso sposobni videti širše slike, 5 metrov dlje od svojega klinca, obenem pa zaradi fizične premoči odločajo o vsem.

Krivda je izključno na ženskah ker so lenarile in niso naredile nič da bi ustavile moške na njihovi poti uničenja Sveta!

Ženske niso nič manj delale, kolektivno gledano.
Zgolj drugače so delale.

Tisti, ki je igral kakršnokoli strategijo, ve...da poleg stabilne baze, rabiš še aktivno izvidnico. Ena brez druge je vedno hendikepirana igra.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

FormerUser ::

Unknown_001 je izjavil:

FormerUser je izjavil:

Kesanju za kaj? Da sem j*bena stranka?

Kontra.

Prihrani pridigo.

Kontra kaj? Ženske so bile vseskozi priviligirane? No, ta vic je pa dejansko smešen.

Unknown_001 ::

FormerUser je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

FormerUser je izjavil:

Kontra.

Prihrani pridigo.

Kontra kaj? Ženske so bile vseskozi priviligirane? No, ta vic je pa dejansko smešen.

Buhu buhu, dej zdej jokaj za neke cajte ki jih sploh žvela nis pa name obešaj krivdo za 1000 let stara dejanja ko me sploh še v fotrovem jajcu ni blo.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

2019bosuper je izjavil:

Izgovori, izgovori... tipično. Spet se vam ne da premakniti s svoje lene riti. Namesto da bi rešila svet pred belimi supremacisti da nehajo osneževati reke pa raje na instagramu visite in upate da bo vaš mož zaslužil dovolj za vaše ritne vložke.

Sad.

Donald, si to ti? Je zid že gotov? Aha, še nisi premaknil svoje debele lene riti. Sad.

Zgodovina sprememb…

Tisti, ki nismo ideologi, vemo, da ne wife beaterji, ne črne vdove niso nikoli bile čislane.

Večina razmerij je bila neka stabilna mešanica vzajemne koristi.
Jasno pa v filmih gledamo samo ekstremne primere, ker drugače bi bilo preveč dolgčas.
There will be chutes!
It came from the lab.

vostok_1 je izjavil:

Ženske niso nič manj delale, kolektivno gledano.
Zgolj drugače so delale.

Tisti, ki je igral kakršnokoli strategijo, ve...da poleg stabilne baze, rabiš še aktivno izvidnico. Ena brez druge je vedno hendikepirana igra.

Med vojno so bile ženske znane po svoji veliki želji potešiti potrebe okupatorja.

Danes pa na meji vabijo invazijce z odprtimi nogami.

Unknown_001 je izjavil:

Buhu buhu, dej zdej jokaj za neke cajte ki jih sploh žvela nis pa name obešaj krivdo za 1000 let stara dejanja ko me sploh še v fotrovem jajcu ni blo.

Nisem živela, posledice pa nosijo tudi še ženske današnje generacije, ti pa koristi.

FormerUser je izjavil:

[
Donald, si to ti? Je zid že gotov? Aha, še nisi premaknil svoje debele lene riti. Sad.

Previdno z besedami. Ni več CURRENT YEAR, patriarhija v CURRENT CURRENT YEAR ne dopusti takega vedenja.

FormerUser je izjavil:

Nisem živela, posledice pa nosijo tudi še ženske današnje generacije, ti pa koristi.

Posledice so silikonski vložki v riti in prsih, kar je za vas nujno za dobre slike na snapu.

Zgodovina sprememb…

FormerUser je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

A se moram sekirat?

Begabt

Unknown_001 je izjavil:

FormerUser je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

A se moram sekirat?

Lahko se vsaj ne sprenevedaš.

@2019bosuper

Zato pa naša družba propada, in nasledila jo bo tista, ki tiste vrednote še goji.
Ni to neka novost. Se je že večkrat zgodilo v zgodovini.

Obljubljajo nam sice neke tehnološke rešitve, ampak i have yet to see them in action.

(priznam, da zadeva ni povsem clear cut, ker namreč islamska vera preveč teži k mačizmu in moškemu supremacizmu, zato pa nekako ni uspela tehnološko poleteti tko kot krščanstvo, ki je zaradi Jezusa imelo manj pravne podlage za sistematično zatiranje žensk)
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

FormerUser je izjavil:

A ti sploh veš kaj hočeš al sam živce najedaš?

Begabt

Never met a woman, have you?
There will be chutes!
It came from the lab.

Unknown_001 je izjavil:

FormerUser je izjavil:

A tako slabe živce maš, da te že par neprijetnih vprašanj/kritik vrže iz tira? Boš pa težko živel, fantek.

PacificBlue ::

Neumnost je nalezljiva pri obeh spolih enako;)
I’m out.
:3

FormerUser je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

FormerUser je izjavil:

A tako slabe živce maš, da te že par neprijetnih vprašanj/kritik vrže iz tira? Boš pa težko živel, fantek.

Ka te briga, sj se nam ženu s tabo.

Begabt

tikitoki ::

FormerUser je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

FormerUser je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Aha, zdaj ko ste zasvinjali in na rob propada spravili Zemljo in to celo poimenovali zmaga, bi šli posvinjat pa še celo vesolje. Nikoli konca "zmagovanju". Glavna tragedija naše civilizacije je ta, da moški niso sposobni videti širše slike, 5 metrov dlje od svojega klinca, obenem pa odločajo o vsem.

No, če že kolektivno deliš krivdo, bodi solidarna in se pridruži kesanju.

Vem, da je hudo, k nisi sposobna razloziti sirse slike, krivi pa so vsi drugi.

vostok_1 je izjavil:

Never met a woman, have you?

I belive in Miracle.

Begabt

Unknown_001 je izjavil:

FormerUser je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

FormerUser je izjavil:

Ka te briga, sj se nam ženu s tabo.

As if. Dam pa vseeno še en friendly nasvet za lahko noč: persen pomirja.

Ženske ste vzgojile otroke, na vas je krivda.

FormerUser je izjavil:

Si farmacevt/ka ?

Nisi?

Tiho!

Begabt

tikitoki je izjavil:

So me sama ušesa kaj boš povedal TI, ki znaš razložiti širšo sliko.

Mato989 ::

Seveda imajo hetero pari 90% vseh analnih spolnih odnosov, to pa zato ker je verjetno 98% parov hetero, 2% pa istospolnih in je potem statistika taka, da če ima 10% hetero parov redne analne odnose to že 5/6 vseh analnih odnosov =)

Prelepa naša statistika.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

FormerUser je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Kaj se vadiš?

Begabt

FormerUser je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Menda moski sirse slike ne vidimo. Torej cakam na razodetje s strani drugega spola. Tako da prosim...

Unknown_001 je izjavil:

FormerUser je izjavil:

Si farmacevt/ka ?

Nisi?

Vsestransko usposobljena, tako da ponavljam, persen, pa še nekaj proti driski, Linex®, trde kapsule

FormerUser je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

FormerUser je izjavil:

Si farmacevt/ka ?

Nisi?

Vsestransko usposobljena, tako da ponavljam, persen, pa še nekaj proti driski, Linex®, trde kapsule

O Jezus Hristus pa to ste spet tisti kreteni iz privatnih šol, kjer so vas na*ukal da ste nekaj posebnega zarad parih popoldanskih tečajev in vikend diplome?

Nisi farmacevt , zdravnik in nimaš kaj predpisovat, kaj šele delit in prodajat.

Begabt

Zgodovina sprememb…

tikitoki je izjavil:

FormerUser je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Menda moski sirse slike ne vidimo. Torej cakam na razodetje s strani drugega spola. Tako da prosim...

To trdim jaz, ti se pa z mano seveda ne strinjaš, tako da kar izvoli, ti prepuščam besedo.

Unknown_001 je izjavil:

Sem rekla prijateljski nasvet, sicer pa whatever, driskaj in sopihaj še naprej.

Zgodovina sprememb…

FormerUser je izjavil:

We are not friends and you know that. You don't make friends just with shitposting along.

I don't even know you, you never ever gave me handshake and now we are suposed to be buddies?

It doesn't work that way.

Begabt

Zgodovina sprememb…

Samael ::

2019bosuper je izjavil:

Pa si mami povedal, da je na njeni strani krivda, ker je vzgojila nacija brez jajc?

Brezjajčnega zato, ker se ob klatenju neumnosti nimaš jajc izpostavljati s svojim primarnim računom in tako kot nekateri ostali naciji na s/t naokoli puščaš drek preko odpiranja anonimnih multi računov.

Unknown_001 je izjavil:

We are not friends and you know that.

Prijateljske nasvete se lahko deli tudi neprijateljem, sploh v takšnem kontekstu kot sem ga jaz.

Samael je izjavil:

2019bosuper je izjavil:

Pa si mami povedal, da je na njeni strani krivda, ker je vzgojila nacija brez jajc?

ROTFL.

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

Samael je izjavil:

2019bosuper je izjavil:

Brezjajčnega zato, ker se ob klatenju neumnosti nimaš jajc izpostavljati s svojim primarnim računom in tako kot nekateri ostali naciji na s/t naokoli puščaš drek preko odpiranja anonimnih multi računov.

In kje je tvoj ime in priimek ti z polno jajci, ki te je mama tako vzgojila... ajde da te vidim.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

FormerUser je izjavil:

tikitoki je izjavil:

FormerUser je izjavil:

tikitoki je izjavil:

To trdim jaz, ti se pa z mano seveda ne strinjaš, tako da kar izvoli, ti prepuščam besedo.

Unknown_001 je izjavil:

Easy way out, k nimas kaj za povedat. Pricakovano.

FormerUser je izjavil:

Prijateljske nasvete se lahko deli tudi neprijateljem, sploh v takšnem kontekstu kot sem ga jaz.

Prijateljski nasvet je po pravem tisti, ki ti ga da prijatelj. Vse ostalo kar se tiče laičnih nasvetov neznancev je navadno nadmudrivanje.

Begabt

jype ::

tikitoki je izjavil:

k nimas kaj za povedat.
Saj je že vse povedala - in glede večine ima popolnoma prav. Moti se v podrobnostih, ki ne spremenijo tega, da živimo v patriarhatu in "zmagujemo na poti do katastrofalnega poraza".

jype je izjavil:

tikitoki je izjavil:

k nimas kaj za povedat.
Saj je že vse povedala - in glede večine ima popolnoma prav. Moti se v podrobnostih, ki ne spremenijo tega, da živimo v patriarhatu in "zmagujemo na poti do katastrofalnega poraza".

Da zivimo v patriarhatu je bedarija.

Vsaki normalni osebi je jasno, da smo na slabi poti. Sam ona je namigovala, da so zenske bolj sposobne. Torej naj ponudi resitev.

Ah tocno, tega niso sposobne. Torej je cisto vseeno ali vodijo svet ali pa ne. Ker razlike tko ni.

louser ::

Jaz čisto zares verjamem, da je povprečna ženska na SloTeču sposobnejša od povprečnega SloTeč alfa samca.

tikitoki je izjavil:

Ah tocno, tega niso sposobne. Torej je cisto vseeno ali vodijo svet ali pa ne. Ker razlike tko ni.

Kot da bi nam vi kdaj dovolili voditi česarkoli, kaj šele svet.

I mean, že narava jim je dala boljše sposobnosti za furanje avtomobila/karkoli.

louser je izjavil:

Jaz čisto zares verjamem, da je povprečna ženska na SloTeču sposobnejša od povprečnega SloTeč alfa samca.

Tvoje misljenje je cito nepomembno. Nekateri verjamejo, da nam vladajo kuscarji, ki se preoblacijo v nase voditelje.

Verjemi mi, da moje mnenje predstavlja boljšo prihodnost.
Alfa samci tega itak niste sposobni.

louser je izjavil:

Alfa samcev v modernem svetu ni. Imaš sposobne in nesposobne.

Begabt

FormerUser je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Le zakaj moram tolkrat slisati o Merklovi?

S tem jokanjem in stokanjem si naredila tako velik vtis, da komaj cakam biti pod tvojim vodstvom.

Unknown_001 je izjavil:

louser je izjavil:

V ta pravem svetu smo vsi sposobni. Ampak vam že seksizem dela težave.

louser je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

louser je izjavil:

V ta pravem svetu smo vsi sposobni. Ampak vam že seksizem dela težave.

Lahko je pametovat prek interneta. Tekst prenese vse.

Begabt

PacificBlue ::

Položaj žensk se je utrdil skozi zgodovino zaradi verskih ali podobnih prepričanj, da so krive za izvirni greh. Imajo mesečno perilo in njihova kri predstavlja greh in nečistočo..treba je razumeti celotno sliko in ne kaj se dogaja samo v tem času. Te stvari so prišle človeštvu v podzavest in treba bo veliko truda, da se stvari in dojemanja spremenijo.
I’m out.
:3

PacificBlue je izjavil:

Položaj žensk se je utrdil skozi zgodovino zaradi verskih ali podobnih prepričanj, da so krive za izvirni greh. Imajo mesečno perilo in njihova kri predstavlja greh in nečistočo..treba je razumeti celotno sliko in ne kaj se dogaja samo v tem času. Te stvari so prišle človeštvu v podzavest in treba bo veliko truda, da se stvari in dojemanja spremenijo.

In še enkrat. Zakaj moram danes JAZ prevzeti krivdo za napake davno pokojnih oseb, ki niso nitiv daljnem sorodstvu. Kljub temu, da nisem nikomur storil ničesar.

Begabt

Zgodovina sprememb…

FormerUser je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Oh the irony is strong in this one.
There will be chutes!
It came from the lab.

Unknown_001 je izjavil:

PacificBlue je izjavil:

In še enkrat. Zakaj moram danes JAZ prevzeti krivdo za napake davno pokojnih oseb, ki niso nitiv daljnem sorodstvu. Kljub temu, da nisem nikomur storil ničesar.

Ker si moski in si kriv! Sedaj pa se spokori s tem, da sprejmes dejstvo, da so zenske superiorne in je potreben matriarhat.
««
29 / 40
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Velika Britanija: žrtve posilstev bodo morale policiji predati mobilne telefone (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
26645062 (40612) vostok_1

Šeriatsko pravo (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
67189564 (81243) HODL

Več podobnih tem