» »

Vojna proti moškim, drugič.

Vojna proti moškim, drugič.

Temo vidijo: vsi
««
30 / 40
»»

Unknown_001 ::

tikitoki je izjavil:

Ker si moski in si kriv! Sedaj pa se spokori s tem, da sprejmes dejstvo, da so zenske superiorne in je potreben matriarhat.

Može, da mi popuši.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

FormerUser ::

vostok_1 je izjavil:

FormerUser je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Ah tocno, tega niso sposobne. Torej je cisto vseeno ali vodijo svet ali pa ne. Ker razlike tko ni.

Kot da bi nam vi kdaj dovolili voditi česarkoli, kaj šele svet.

Oh the irony is strong in this one.

Ironija je vidna samo tebi ker matriarhata nikoli v zgodovini ni bilo, razen pri nekaterih prvobitnih plemenih, ki so živela v sožitju z naravo.

2019bosuper ::

FormerUser je izjavil:

Ironija je vidna samo tebi ker matriarhata nikoli v zgodovini ni bilo, razen pri nekaterih prvobitnih plemenih, ki so živela v sožitju z naravo.

Ta plemena so obstajala do srečanja prve patriarhalne invazije ker so vodilne gospodične matriarhije za te patriarhalce na široko odprle noge. Isto kot delate punce ko ljubite barabe, sojboji pa vam kopujejo čokolatine :))

Mato989 ::

louser je izjavil:

Jaz čisto zares verjamem, da je povprečna ženska na SloTeču sposobnejša od povprečnega SloTeč alfa samca.

Še dobro da bete kot si ti, se niti ne kvalificirate za primerjavo

Medtem pa po Svetu ženske počnejo to... prihodnost za katero ploskate feministke, nobena namreč ne stavka takrat ko se to tipom zgodi... toliko o boju za enakopravnost.

Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

jype ::

tikitoki je izjavil:

Da zivimo v patriarhatu je bedarija.
Se strinjam. Nobene koristi ni od tega, samo škoda.

Mato989 je izjavil:

Medtem pa po Svetu ženske počnejo to...
Redkeje, kot moški po svetu počnejo to:

2012 Delhi gang rape @ Wikipedia

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

2019bosuper je izjavil:

FormerUser je izjavil:

Ta plemena so obstajala do srečanja prve patriarhalne invazije ker so vodilne gospodične matriarhije za te patriarhalce na široko odprle noge. Isto kot delate punce ko ljubite barabe, sojboji pa vam kopujejo čokolatine :))

In za kaj bi moralo migtave skrbet kaj počno punce a niste že davno šli svojo pot in odnesli igrače s sabo?

Samael ::

Mato989 je izjavil:

Samael je izjavil:

2019bosuper je izjavil:

Ženske ste vzgojile otroke, na vas je krivda.

Pa si mami povedal, da je na njeni strani krivda, ker je vzgojila nacija brez jajc?

Brezjajčnega zato, ker se ob klatenju neumnosti nimaš jajc izpostavljati s svojim primarnim računom in tako kot nekateri ostali naciji na s/t naokoli puščaš drek preko odpiranja anonimnih multi računov.

In kje je tvoj ime in priimek ti z polno jajci, ki te je mama tako vzgojila... ajde da te vidim.

Imam samo en račun, preko njega izražam svoja mnenja in stališča, za katerimi stojim, se predstavljam (v eni preteklih tem tudi kaj in kje delam), preko njega koga kaj kontaktiram, se dobim, kupim kaj preko malih oglasov itd. Ne skrivam se pa kot vi naciji, za miljardo anonimnih novo registriranih multi računov.
Na PM sem ti pustil svojo telefonsko. Ali pa potrebuješ še kaj "da me vidiš"?
LP,
Brane

jype je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Student gang-raped and beaten to death with rock

Mato989 je izjavil:

Medtem pa po Svetu ženske počnejo to... prihodnost za katero ploskate feministke, nobena namreč ne stavka takrat ko se to tipom zgodi... toliko o boju za enakopravnost.

Na vsak takšen primer pride 10+ kavanaughov pa smo videli kako ste vi s pljuvanjem izražali "podporo" njegovi žrtvi.

FormerUser je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Na vsak takšen primer pride 10+ kavanaughov pa smo videli kako ste vi s pljuvanjem izražali "podporo" njegovi žrtvi.

Tako kot feminsitke z defendanjem tistih na krivo obtoženih =)

FormerUser je izjavil:

pride 10+ kavanaughov pa smo videli kako ste vi s pljuvanjem izražali "podporo" njegovi žrtvi.

Jaz sem bil pijan 2 dni brez prestanka :))

Ah, Schadenfreude, ta izrazito moška lastnost.

Samael ::

Unknown_001 je izjavil:

PacificBlue je izjavil:

Položaj žensk se je utrdil skozi zgodovino zaradi verskih ali podobnih prepričanj, da so krive za izvirni greh. Imajo mesečno perilo in njihova kri predstavlja greh in nečistočo..treba je razumeti celotno sliko in ne kaj se dogaja samo v tem času. Te stvari so prišle človeštvu v podzavest in treba bo veliko truda, da se stvari in dojemanja spremenijo.

In še enkrat. Zakaj moram danes JAZ prevzeti krivdo za napake davno pokojnih oseb, ki niso nitiv daljnem sorodstvu. Kljub temu, da nisem nikomur storil ničesar.

Ni ti je treba. Lahko si boljši človek.

jype je izjavil:

Ah, Schadenfreude, ta izrazito moška lastnost.

Upam da te modi brcnejo s tega foruma, ker antisemitizma tu pa ne bomo prenašali!

Nashville’s Jewish community Schadenfreude

2019bosuper je izjavil:

Upam da te modi brcnejo s tega foruma, ker antisemitizma tu pa ne bomo prenašali!
Ne sodi drugih po sebi.

jype je izjavil:

2019bosuper je izjavil:

Ne sodi drugih po sebi.

Sem prepričan da tu nisem edini ki nasprotuje antisemitizmu. Če pa ti trdiš sa je slotech leglo antisemitskih modov, se pa prekleto motiš.

FormerUser je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Me lahko citiraš kje sem jaz pljuval po žrtvi? Je pa res, da nekih pravih dokazov ni bilo... mene so učili da si v demokraciji nedolen dokler ti krivda na sodišču ni dokazana... ne vem sicer kako ti gledaš na to dejstvo ampak to bi naj bila osnova demokracije in napredek ki ga nekdo med drugim nevone tako fejst zagovarja...

Torej ali je tale "žrtev" imela dokaze in šla na sodišče in uspela z obsodbo? Je tip pravnomočno obsojen? Če ne, potem je innocent... pred zakonom vsaj... to je pa generalno gledano bistvo demokracije.

PacificBlue ::

Unknown_001 je izjavil:

PacificBlue je izjavil:

Položaj žensk se je utrdil skozi zgodovino zaradi verskih ali podobnih prepričanj, da so krive za izvirni greh. Imajo mesečno perilo in njihova kri predstavlja greh in nečistočo..treba je razumeti celotno sliko in ne kaj se dogaja samo v tem času. Te stvari so prišle človeštvu v podzavest in treba bo veliko truda, da se stvari in dojemanja spremenijo.

In še enkrat. Zakaj moram danes JAZ prevzeti krivdo za napake davno pokojnih oseb, ki niso nitiv daljnem sorodstvu. Kljub temu, da nisem nikomur storil ničesar.

Ne pravim, da si karkoli kriv. V bistvu ne obstaja vojna proti moškim ali moški proti ženskam, obstaja samo vojna proti sistemu. Sistem, ki je ustvaril prepričanje, da so ženske manjvredne.
Pač ker smo vsi v tem zosu, moramo skupaj reševat..kaj ces.
I’m out.
:3

PacificBlue je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

PacificBlue je izjavil:

Ne pravim, da si karkoli kriv. V bistvu ne obstaja vojna proti moškim ali moški proti ženskam, obstaja samo vojna proti sistemu. Sistem, ki je ustvaril prepričanje, da so ženske manjvredne.

Gospodična se ne strinja. Na vpletenost vseh sem že namignil a trdi, da ona pa že ne misli sodelovat v iskanju PRAGMATIČNIH rešitev z obeh strani.

Begabt

Zgodovina sprememb…

louser ::

Unknown_001 je izjavil:

louser je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

louser je izjavil:

Verjemi mi, da moje mnenje predstavlja boljšo prihodnost.
Alfa samci tega itak niste sposobni.

Alfa samcev v modernem svetu ni. Imaš sposobne in nesposobne.

V ta pravem svetu smo vsi sposobni. Ampak vam že seksizem dela težave.

Lahko je pametovat prek interneta. Tekst prenese vse.

Če že dorečemo meme Da na internetu ni žensk in ga izboljšamo do te mere, da jih obravnavamo pravično, tebe v glavi še vedno muči, da je nekdo sposoben/nesposoben.

Unknown_001 je izjavil:

PacificBlue je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

PacificBlue je izjavil:

Gospodična se ne strinja. Na vpletenost vseh sem že namignil a trdi, da ona pa že ne misli sodelovat v iskanju PRAGMATIČNIH rešitev z obeh strani.

Nje ne bomo nujno vedno za res jemali, kot tudi tebe ne.
Čisto zares pa si primoran reševati ta problem skupaj z družbo.
Zakaj, kajti vprašaj lastno mamo, zakaj te ni rodila v državi, kjer se bistveno bolj krši ženskam človekove pravice.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: louser ()

louser je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

louser je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

louser je izjavil:

Verjemi mi, da moje mnenje predstavlja boljšo prihodnost.
Alfa samci tega itak niste sposobni.

Alfa samcev v modernem svetu ni. Imaš sposobne in nesposobne.

V ta pravem svetu smo vsi sposobni. Ampak vam že seksizem dela težave.

Lahko je pametovat prek interneta. Tekst prenese vse.

Če že dorečemo meme Da na internetu ni žensk in ga izboljšamo do te mere, da jih obravnavamo pravično, tebe v glavi še vedno muči, da je nekdo sposoben/nesposoben.

Me ne briga če si zarad mene "dvocevka".

Znaš / ne znaš, to je bistvo, a najboljši je lahko le eden. Nikoli vsi. Zadnje po čemer sem človeka dejansko presodil je spol.

Begabt

Jaz sem najboljši - skoraj.
Sam Jype je še pred mano.

vostok_1 ::

FormerUser je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

FormerUser je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Ah tocno, tega niso sposobne. Torej je cisto vseeno ali vodijo svet ali pa ne. Ker razlike tko ni.

:|
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

louser je izjavil:

Zakaj, kajti vprašaj lastno mamo, zakaj te ni rodila v državi, kjer se bistveno bolj krši ženskam človekove pravice.

Ja, najboljš da še vprašam fotra zaki so jajca moje semenčece zmontirale z Y kromosomom. Kakšne kretenske imate ...

Staršev in spola si ne moreš izbirati.

louser je izjavil:

Jaz sem najboljši - skoraj.
Sam Jype je še pred mano.

Skoraj ni še ankol zajca ujel. In tudi vidim zakaj.

Begabt

Zgodovina sprememb…

Unknown_001 je izjavil:

Seveda si jih lahko. Čemu pa misliš, da so naciji na tem forumu prepričani, da so po lastnih zaslugah uspešno podedovali bogastvo staršev?

Torej se strinjava, da je Jure biciklaš najboljši.

jype je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

Seveda si jih lahko. Čemu pa misliš, da so naciji na tem forumu prepričani, da so po lastnih zaslugah uspešno podedovali bogastvo staršev?

Ja sam ozbiljan a ti nisi.

louser je izjavil:

Torej se strinjava, da je Jure biciklaš najboljši.

NE

Begabt

Zgodovina sprememb…

Ni najboljši, ker ni tvoj? Kiri naci!!!! 11!

louser je izjavil:

Ni najboljši, ker ni tvoj? Kiri naci!!!! 11!

Jst sploh otrok nimam, konj jedan. To pa zato ker nikoli ne grem na delo brez čelade.

Begabt

louser je izjavil:

Hej, ti želiš širiti nestrpnost in neenakost ter kršiti celotno Konvencijo človekovih pravic. Če revnejši od mene nimajo pravice do dostojnega življenja in enake obravnave, potem bomo pač pobili tudi vas.

Anarhizem si boste lahko privoščili takrat, ko boste zanj dovolj sposobni.

Sem citiral kar samega sebe. Doh, koliko najpametnejših izjav premorem.

Zgodovina sprememb…

Najpametnejša izjava je lahko le ena. In ta tvoj zapis zagotovo ne kandidira za to elitno kategorijo.

Begabt

"Anarhizem si bomo lahko privoščili takrat, ko nam bo jype potalal svoje bitcoine."

Boljše?
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

Naslednjič, ko se boš spraševal zakaj moraš biti soudeležen pri reševanju tega problema se spomni, da ženske lahko nadaljujejo človeštvo brez moškega spola, obratno pač ne.

vostok_1 je izjavil:

"Anarhizem si bomo lahko privoščili takrat, ko nam bo jype potalal svoje bitcoine."

Boljše?

Ne razumeš anarhizma. To je tudi tisti zakaj, zaradi katerega ga ne moremo furati.

Zgodovina sprememb…

Go be poor somewhere else, vostok.

Go be jew somewhere else, jype.

Begabt

Lahko je "jewish" ali pa "a jew", you uneducated wimp.

Jure bo meni brrz problema nakazal denar.
Takoj, ko mu bom dal pameten argument zakaj/za kaj.
Trenutno nimam razloga.

louser je izjavil:

Trenutno nimam razloga.

You need it more, than he does.

jype je izjavil:

Feh!

Begabt

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Go be poor somewhere else, vostok.

"That is an indeed exquisite top hat, sir hipster faggot".
There will be chutes!
It came from the lab.

Unknown_001 je izjavil:

louser je izjavil:

Trenutno nimam razloga.

jype je izjavil:

Feh!

Ne, ga ne potrebujem. Trenutno je on v situaciji, kjer s tem denarjem lahko naredi več pametnega od mene.

louser je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

louser je izjavil:

Trenutno nimam razloga.

jype je izjavil:

Feh!

Ne, ga ne potrebujem. Trenutno je on v situaciji, kjer s tem denarjem lahko naredi več pametnega od mene.

Jaz lahko s tem denarjem od 800BTC v naslednjih 2h letih zagotovim ogromno delovnih mest.

Begabt

Lepe besede človeka, ki želi drugim diktirati življenje.

louser je izjavil:

Lepe besede človeka, ki želi drugim diktirati življenje.

Kdo komu kaj?

Begabt

Zgodovina sprememb…

louser je izjavil:

Nemara trpiš za motnjo avtističnega spektra in ne razumeš šale? (To me je perci nauču)

Begabt

Zgodovina sprememb…

Da, razumem šal.

D3m ::

Mato989 je izjavil:

Seveda imajo hetero pari 90% vseh analnih spolnih odnosov, to pa zato ker je verjetno 98% parov hetero, 2% pa istospolnih in je potem statistika taka, da če ima 10% hetero parov redne analne odnose to že 5/6 vseh analnih odnosov =)

Prelepa naša statistika.

Pol pa jih gledaš v Iatros ambulanti na parmovi. :))
|HP EliteBook|R5 6650U|

tikitoki ::

Unknown_001 je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Ker si moski in si kriv! Sedaj pa se spokori s tem, da sprejmes dejstvo, da so zenske superiorne in je potreben matriarhat.

Može, da mi popuši.

Nedojemanje sarkazma je znak nizke inteligence. Na tvojem mestu bi se zamislil.

FormerUser je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

FormerUser je izjavil:

tikitoki je izjavil:

O fuck, spet te pravljice zivljenja v sozitju z naravo. Prihod prednikov indijancev je povezan z mnozicnim izumrtjem zivali na obeh kontinentih amerike. Pa se sedaj poslusamo zgodbice o sozitju z naravo. Cist isto pa velja za vsa plemena, sam zgodbice in miti, ki nimajo podlage v nicemer.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tikitoki ()

tikitoki je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Može, da mi popuši.

Nedojemanje sarkazma je znak nizke inteligence. Na tvojem mestu bi se zamislil.

Na tvojem tudi.

Begabt

tikitoki ::

2019bosuper je izjavil:

jype je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Student gang-raped and beaten to death with rock

https://www.telegraph.co.uk/women/women...

Nisem vedel, da je to tema ze smetenje s primeri, ki jih nobenga normlana oseba ne odobrava.

2019bosuper je izjavil:

jype je izjavil:

2019bosuper je izjavil:

Ne sodi drugih po sebi.

Sem prepričan da tu nisem edini ki nasprotuje antisemitizmu. Če pa ti trdiš sa je slotech leglo antisemitskih modov, se pa prekleto motiš.

Zakaj se potem tolerira zionizem?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tikitoki ()
««
30 / 40
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Velika Britanija: žrtve posilstev bodo morale policiji predati mobilne telefone (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
26645062 (40612) vostok_1

Šeriatsko pravo (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
67189560 (81239) HODL

Več podobnih tem