Forum » Programiranje » React native - expo
React native - expo
mihy11 ::
Zdravo!
Svojo aplikacija razvijam z react native s pomočjo expo-ja. Torej exp start za začetek razvoja app-a in potem exp build:android, ko hočem nov apk file. V aplikaciji imam kar nekaj klicov api-ja. Ne vem zakaj ampak prišel sem do tega, da mi expo shranjuje vsak klic(fetch) oz. kar dobim v responsu, se shranjuje na pomnilnik telefona oz. na lokacijo kjer je aplikacija, v imenik: ime paketa/files/okhttp. Teh map se čez čas nabere tudi do več kot 20MB, tako da je podatkov od aplikacija, ki jih lahko vidimo v nastavitvah tudi > 30MB, kar je ogromno.
Mogoče kdo ve zakaj se to dogaja in bi mi znal pomagati, kako odpraviti to.?
Slika map, ki se shranjujejo. Slika je od emulatorja in njegovih datotek:
Svojo aplikacija razvijam z react native s pomočjo expo-ja. Torej exp start za začetek razvoja app-a in potem exp build:android, ko hočem nov apk file. V aplikaciji imam kar nekaj klicov api-ja. Ne vem zakaj ampak prišel sem do tega, da mi expo shranjuje vsak klic(fetch) oz. kar dobim v responsu, se shranjuje na pomnilnik telefona oz. na lokacijo kjer je aplikacija, v imenik: ime paketa/files/okhttp. Teh map se čez čas nabere tudi do več kot 20MB, tako da je podatkov od aplikacija, ki jih lahko vidimo v nastavitvah tudi > 30MB, kar je ogromno.
Mogoče kdo ve zakaj se to dogaja in bi mi znal pomagati, kako odpraviti to.?
Slika map, ki se shranjujejo. Slika je od emulatorja in njegovih datotek:
"Computers are good at following instructions, but not at reading your mind."
by Donald Knuth
by Donald Knuth
- zavaroval slike: Mavrik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Ring 1.0Oddelek: Novice / Kriptovalute | 10271 (7907) | Saul Goodman |
» | Novi windows in stari podatkiOddelek: Pomoč in nasveti | 1427 (1283) | Cold1 |
» | PhotoShop LightRoom vprašanje?Oddelek: Programska oprema | 6119 (5287) | SkyEye90 |
» | Offline satelitska slika Slo za Android telefoneOddelek: Mobilne tehnologije | 3664 (3364) | denabiker |
» | branje sms drugi osebiOddelek: Mobilne tehnologije | 8536 (7888) | jype |