Forum » Hlajenje in modifikacije » Nylon vijakov in matic na obali ni za dobit. Ima kdo?
Nylon vijakov in matic na obali ni za dobit. Ima kdo?
pingo76 ::
Prebrskal in prerešetal celo obalo (merkur, obi, železnine, soča) in plastičnih vijakov & matic ni dobit sploh. Še več, vsi so spraševail zakaj jih bom rabil pa se mi ni dalo razlagat saj so me itak imeli že za weirdota. S temi vijaki bi pritrdil rebro na radeona.
No ja ene plastične sem našel od lame ampak so ogromni! (prerez = 4mm).
No ja ene plastične sem našel od lame ampak so ogromni! (prerez = 4mm).
- spremenil: pingo76 ()
morphling1 ::
PVC vijake je zelo težko dobiti, svoj čas so jih imeli v modelarskih trgovinah, tako da bi jaz pogledal še tam, ker razni majhni vijaki se veliko uporabljajo ravno v modelarstvu.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
pingo76 ::
Hvala za nasvet a obala je (pre)bedna za imeti eno modelarsko trgovino. Kakšna dobra duša ki bi šla malo pokukat po LJ?.
Imam skoraj dokočan mod stock p3 (fcpga) hladilnika za na radeona. Še malo piljenja, da bo dobil kontakt z jedrom gpuja pa je nared. Pola pa le še vijakci in voila! silent, effective, ugly cooling deljuks.
Imam skoraj dokočan mod stock p3 (fcpga) hladilnika za na radeona. Še malo piljenja, da bo dobil kontakt z jedrom gpuja pa je nared. Pola pa le še vijakci in voila! silent, effective, ugly cooling deljuks.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pingo76 ()
Boeing ::
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako odpreti zalepljeno elektronsko napravo...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1047 (695) | fosil |
» | kakšem motor potrebujemOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1441 (1206) | TESKAn |
» | Prozorna cev?Oddelek: Loža | 1703 (1362) | Padly88 |
» | Kako odstraniti nalepko, brez da bi poškodoval plastiko?Oddelek: Pomoč in nasveti | 17412 (16840) | bastadu |
» | Vijaki za pleksi stekloOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2023 (1956) | matias |