Forum » Pomoč in nasveti » Mozilla 1.4
Mozilla 1.4
kalcek16 ::
Zakaj mi noče odpret nekaterih strani,kot je naprimer e-trading.si (conrad), kr napiše da je bla stran zavrnjena. al pa pri skladiscu,une strani s podnapisi ne pokaže ampak so kr ene čudne črke...
pin29 ::
glede na to da se men dogaja isto (1.3 in 1.4)....BUG!Če imaš veselje zato obstaja bugzilla, report it....
al pa napaka pr programiranju strani, ampak po moje malo verjetno
al pa napaka pr programiranju strani, ampak po moje malo verjetno
HerrBaron ::
e-trading men ne dela v mozilli in niti v IE.
Tisto na skladišču je pa na njihovi strani. Mislim da nimajo prav definiranega MIME formata (nism čist zihr da se tako reče, je neki v tem stilu)
Tisto na skladišču je pa na njihovi strani. Mislim da nimajo prav definiranega MIME formata (nism čist zihr da se tako reče, je neki v tem stilu)
HerrBaron ::
e-trading dela. Zgleda jim je včeri dol padl.
V winsih pa Skladisce ne dela. Mam pa mozilla 1.5a
V winsih pa Skladisce ne dela. Mam pa mozilla 1.5a
Zgodovina sprememb…
- spremenil: HerrBaron ()
root987 ::
Mislim da je to zaradi uporabe asp formata, vsaj tako mi je bilo razloženo ko sem nekega dne spraševal nekoga prek e-mailov. Ko sem jim pa predlagal zamenjavo na php pa nisem več dobil odgovora... .
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Loki ::
tehnologija nima cisto nobenega vpliva(razen delno pri asp.net) na prikaz v brskljalniku.
probejte se v operi, poskusite tako, da zamenjate user agent string.
probejte se v operi, poskusite tako, da zamenjate user agent string.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | e-dohodninaOddelek: Omrežja in internet | 6549 (4532) | romci |
» | Headline Tracker - updateOddelek: Programska oprema | 2042 (1610) | Yeznick |
» | Mozilla Firebird v slovenskem jeziku (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 6201 (6201) | CaqKa |
» | Mozilla Firebird 0.6!Oddelek: Novice / Brskalniki | 2799 (2799) | root987 |