Forum » Pomoč in nasveti » Kista se ugasne sama od sebe
Kista se ugasne sama od sebe
miki16 ::
Med tem ko sem na netu ali pocnem kaj drugega se mi pojavi okence v katerem pise:
This system is shuting down.Please save all work in progress and log off.The shutdown was
initiated by NT AUTHORITY/SYTEM
Potem pa se odsteva od 1min nazaj.Kaj je to narobe oz. kaj narest da te pi...rije ne bo vec?
lp
This system is shuting down.Please save all work in progress and log off.The shutdown was
initiated by NT AUTHORITY/SYTEM
Potem pa se odsteva od 1min nazaj.Kaj je to narobe oz. kaj narest da te pi...rije ne bo vec?
lp
- zaklenil: Tomi ()
Tomi ::
Sedaj sem pa res zaskrbljen, če niste nekateri uporabniki Slo-techa slepi. Na vrhu tega oddelka imaš sticky temo, ki ima dovolj jasen naslov, in potem odpiraš lastno temo.
Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti?
Lasje mi gredo pokonci.
Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti?
Lasje mi gredo pokonci.
metrodusa.blogspot.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali UV svetloba uniči covid virus? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 11711 (8098) | And981 |
» | NAS in crypto virusiOddelek: Pomoč in nasveti | 5376 (4474) | black ice |
» | Varen prenos podatkov (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 5324 (4070) | overlord_tm |
» | Profesor na Sonoma State University svoje študente uči pisanja virusovOddelek: Novice / Varnost | 6050 (3366) | cryptozaver |
» | Kako hekerji napišejo virus in zakaj ? (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 11073 (8700) | poweroff |