Forum » Pomoč in nasveti » Kaj bi blo krivo!
Kaj bi blo krivo!
1309976 ::
Imam še "neskrunjen" comp., ki pa ima zelo nizke kazalce učinkovitosti (okrog 70 oz. nižje).Pa ni na mestu kjer bi se ekstra grel ali kaj takega?!Pa tudi če nimam naložene veliko programske opreme,recimo vindowse in par driverjev,pač take osnovne stvari?!
MadMax ::
Napisi mal kaj sploh mas not (trdo in mehko).
Za na hitro popravit je ucinkovit msconfig-zagon, pa das stran tisto, kar ne rabis.
Za na hitro popravit je ucinkovit msconfig-zagon, pa das stran tisto, kar ne rabis.
Dax ::
Kaki kazalci učinkovitosti?? Aja... v computer properties... nič hudga če je 70% al pa nižje... kao windowsi prikažejo količino prostega fizičnega pomnilnika, če se ne motim...
1309976 ::
Seatle matična,celeron 400,vodoo 3 3000,mrežna,Creative Live,USR modem,256 ram,win 98 se ali me zdaj,winzip,winamp,rar,pač res osnove in so že nizki kazalci učinkovitosti sistema,če dam pa gor še kak office pol pa tak tema...
A se da naviti procesor in potem vseskupaj tak naštimat, da en lolek, ki se še ne spozna ravno najbolj na navijanje in te stvari tega nebi odkril,sem sumil da bi lahko blo kaj takšnega...preveril s Sandro in nekaj podobnimi programi pa nisem opazil kaj sumljivega,na kaj bi sploh moral biti posebej pozoren?
A se da naviti procesor in potem vseskupaj tak naštimat, da en lolek, ki se še ne spozna ravno najbolj na navijanje in te stvari tega nebi odkril,sem sumil da bi lahko blo kaj takšnega...preveril s Sandro in nekaj podobnimi programi pa nisem opazil kaj sumljivega,na kaj bi sploh moral biti posebej pozoren?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | EK Water Blocks presents generation 2004! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 12656 (7789) | Malecky |
» | Pomoč pri c++ razlagaOddelek: Programiranje | 2311 (2053) | Person |
» | _recoverOddelek: Pomoč in nasveti | 787 (687) | neki123 |
⊘ | WOLF (RTCW) vsak dan ob 22.00 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 8131 (5595) | Enzo77 |