Forum » Strojna oprema » Thinkpad T580 - rahlo piskanje
Thinkpad T580 - rahlo piskanje
i33a ::
Pozdravljeni, sem lastnik par mesecev starega laptopa Lenovo Thinkpad T580.
Pred časom sem opazil, da se kdaj iz prenosnika sliši rahlo pisanje (oz. taki čudni zvoki). Marsikdo tega najbrž ne bi niti slišal.
Prenosnik drugače deluje odlično in z njim nimam nobenih težav. Je tako piskanje "normalno" in pač posledica delovanja samega sistema ali gre za napako, ki potencialno lahko pripelje do okvare?
Lep pozdrav
Pred časom sem opazil, da se kdaj iz prenosnika sliši rahlo pisanje (oz. taki čudni zvoki). Marsikdo tega najbrž ne bi niti slišal.
Prenosnik drugače deluje odlično in z njim nimam nobenih težav. Je tako piskanje "normalno" in pač posledica delovanja samega sistema ali gre za napako, ki potencialno lahko pripelje do okvare?
Lep pozdrav
blackbfm ::
Jz na svojem laptopu (hp) slisim ssd oz neko elektroniko med aktivnostjo diska.. Ce ti to kej pomaga
Han ::
Dandanes je to cviljenje prisotno v skoraj vsakem drugem prenosniku, tako da ga lahko smatraš za normalno, je pa za nekatere skrajno nadležno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupila sem rabljen računalnik - CRKUJE!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 5494 (3891) | konspirator |
» | Nakup prenosnika NUJNO!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2936 (2580) | _koki_ |
⊘ | Blodnje Slovenskih prodajalcevOddelek: Strojna oprema | 3052 (2685) | dzinks63 |
» | Prenosniki na faksu (Feri) - uporabnostOddelek: Šola | 3510 (3085) | Pyr0Beast |
» | velikost monitorja + laptopOddelek: Pomoč in nasveti | 1236 (1072) | BullDozer |