» »

skrivanje programa

skrivanje programa

joco ::

Napisal sem program v pascalu ki mi prebira vse kar se zapise na zaslon in shranjuje v datoteko. Zanima me na kaksen nacin bi ta program skril da bi deloval v ozadju. Ko se racunalni zazene da se zazene tudi program da pa uporabnik ki je vklopol racunalnik ne vidi zagon tega programa , da sploh ne ve da ta program deluje v ozadju.
Hvala

simon ::

pred leti je bil v monitorju clanek o snoopy-u, taksnem programcku, kot je tvoj in kako ga skriti. mislim da je bil avtor Uros Mesojedec ali pa Simon Vaupotic. Torej ce poznas koga ki hrani Monitorje ali pa ce poklices na Pasadeno...

iBojan ::

V forumu na slovenski delphi strani je ta problem zelo lepo rešen. Je res da deluje le pod Win9x in je napisano za Delphija. A zakaj sploh kaj takega potrebuješ? A želiš narediti kak novi virus ali ??


lp, _GeS_

Obiščite slovensko delphi stran

joco ::

Ne nocem narediti noben novi virus. malo eksperimentiram. Na ta nacin bi lahko prisel do pasworda na racunalniku , ki ga ima nekdo drug in ga vedno spreminja . Ali pa obstaja bolj elegantna resitev.

Koci ::

he,he

iBojan ::

Vprašanje je zakaj nekdo spreminja geslo pa ti tega ne pove ? Mogoče pač ti ni namenjeno delati tam :)) Če pa že želiš vedeti obstaja že kar nekaj prgjev, ki ti izpišejo vsa Win geslo tudi dialup geslo :) Stvar lepo deluje pod Win9x za Win2k pa prg več ne dela, ker je geslo v dialupu mal drugače zamaskirano. Najboljše, da greš na http://astalavista.box.sk pa si tam downloadaš ta prg, pa ti izpiše gesla, ki so shranjena v winsih :)

lp, _GeS_

joco ::

zanima me ali stvar deluje tudi pod Win NT in kako se imenuje tocno program na astalavisti

NoUse4AName ::

taksen program v bistvu sploh ni tesko naredit, ker sem ze nekaj takega delal. Obstaja funkcija ki nekako instalira t.i. hook v windowse, v visual c++ je ime te fukcije mislim da SetWindowHookEx. Program pa mora bit napisan v dllju tako da vsakic ko oseba nekaj stisne gre to sporocilo najprej skozi tale dll in ta pove windowsem ce se hoce da gre dalje ali ne, v tem primeru da. Ce je program naret na tak nacin potem bi moralo delovati tudi v WinNT, ker je meni moj deloval v win2000. Sam s pascalom pa nebos mogel narditi ta program nikakor se posebej v winNT. Vse kaj sem povedal velja za visual c++, nevem jst nic o delphiju ampak bi moralo bit tam tudi nekaj podobnega.

joco ::

ali je mozno dobiti od tebe ta program

NoUse4AName ::

pisan je v visual c++ - MFC in ti nebi kaj dosti koristil ce ne poznas prog jezika...

iBojan ::

Če imaš program napisanega v pascalu, se pravi DOS ga ne moreš skriti ;) Lahko pa ta program malce preurediš in ga daš v delphija in ta program se da skriti brez problemov le v Win2K ga ne moreš >:Dza vse ostale Win9x, ME pa ni težav. Skrije je z nekaj vrsticami kode. Če potrebuje kdo to naj pove pa mu napišem, samo vsak , ki uporablja delphija ve to narediti sam ;)

lp, _GeS_

Koci ::

ej joco lahk še emni pošlješ ta program e-mail

poweroff ::

Mogoče sam še to, da je pridobivanje gesla na tak način kaznivo - ne samo prepovedano, pač pa kaznivo z zaporom. Tako da pazi kaj delaš...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

delphi5 & xp

Oddelek: Programiranje
8798 (712) iBojan
»

Nujno rabim ta program....pls!

Oddelek: Programiranje
71233 (968) djv
»

Povezava dveh računalnikov

Oddelek: Pomoč in nasveti
201353 (1096) Fantom
»

Na kratka naloga...

Oddelek: Programiranje
181652 (1416) iBojan
»

Prevod programa

Oddelek: Programiranje
71083 (940) Thomas

Več podobnih tem