Forum » Kaj kupiti » Mnenja - izkušnje z NEC CD-RW-ji?
Mnenja - izkušnje z NEC CD-RW-ji?
Narcos Satanicos ::
..še posebi model NR 9300, če ga ma kdo?
Me zanima, če kdo uporabla NECov CDRW kakšne ma kej izkušnje, če so kšni problemi, nekompatibilnosti z določenimi CDji, a so kej glasni, se kj kvarjo, ipd...
Mau napište...
Me zanima, če kdo uporabla NECov CDRW kakšne ma kej izkušnje, če so kšni problemi, nekompatibilnosti z določenimi CDji, a so kej glasni, se kj kvarjo, ipd...
Mau napište...
iskra ::
jst mam enga starejšega (ene 2 al 3 leta) in dela bp ... edino glasn je k se odpre za load cd ... drugače pa super snema - do zdej sm uniču samo ene 7 cdjev in še to po lastni krivdi (napačne nastavitve u nerotu). meni ustreza
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
BoLhCa ::
don't ask, just buy=)
je cist ok, pa se pocen, pa tih proti ostalim, tko de jest ti ga priporočam. ne mara glih ksnih smartbuy, sam sej jih itaq ne kupujem. ponavadi mam traxdata, ali pa maxell.
lp
je cist ok, pa se pocen, pa tih proti ostalim, tko de jest ti ga priporočam. ne mara glih ksnih smartbuy, sam sej jih itaq ne kupujem. ponavadi mam traxdata, ali pa maxell.
lp
strle12 ::
Tko bom reku sej nevem ce kdo verjame ampak model 7200 nekaj tacga mi je delno skuril na plati ide port tko da je imel sam basic hitrost max 4x ne pa 12x to je bil problem Zdej pa mam NR 9300 In mi dela brez pizdarij in sem zelo zadovoljen - Kar kup ga neboš se zajebu!!
BoLhCa ::
ide port ti je "delno" skurilo... ja u glavnm.
ce je se ti je tvoj rw z...., ne pa ide port. zakaj ti pa ta tanov delo ok, zato ker ide port ni poskodavan! al je bla pa morde programska napaka,...
lp
ce je se ti je tvoj rw z...., ne pa ide port. zakaj ti pa ta tanov delo ok, zato ker ide port ni poskodavan! al je bla pa morde programska napaka,...
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DISK prepoznan a nemogoče do datotek!Oddelek: Strojna oprema | 2002 (1819) | WinXP |
» | Nekaj zelo čudnega-pomoč prosimOddelek: Strojna oprema | 1441 (1175) | T-Majo |
» | Nadgradnja 5 let starega sistemaOddelek: Kaj kupiti | 1718 (1341) | umetnic |
» | Pomoč - upgrade bios...... crkniloOddelek: Strojna oprema | 899 (847) | ali3n |
» | cdrom na 486/40 mhzOddelek: Pomoč in nasveti | 685 (614) | SasoS |