Forum » Pomoč in nasveti » Problem s telefonom
Problem s telefonom
GummyBear ::
Gre se za malce starejši telefon (Huawei y360). Prej sem telefon imel sam in nisem imel nobenega problema. Sedaj telefon uporablja nekdo drug in je v njemu druga sim kartica oz. druga številka (naročniška A1). Dogaja se (ne vsakokrat, se pa pogosto), da jaz sogovornika ne slišim, on pa mene normalno. Ko prekinem in pokličem nazaj, je vse OK. To se ne dogaja samo meni, ampak tudi drugim. Res da je sim kartica stara že dobrih 8 let, ampak tudi telefon ni ravno nov. Sprašujem se, kaj je krivec za motnje na zvezi: telefon, sim kartica, storitev oz. A1 signal? Ima kdo podobne izkušnje?
SendID ::
Imel podobne težave vendar na novem telefonu. Dogajalo se je tudi, da nisem bil dosegljiv, ko je telefon normalno deloval.
V glavnem Telefon sem nesel v popravilo vendar niso ugotovili napak. Kasneje se je izkazalo, da je problem v SIM kartici.
Mogoče imaš podoben problem, ko praviš da ti je telefon pred tem normalno deloval....
V glavnem Telefon sem nesel v popravilo vendar niso ugotovili napak. Kasneje se je izkazalo, da je problem v SIM kartici.
Mogoče imaš podoben problem, ko praviš da ti je telefon pred tem normalno deloval....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izi mobil mnenja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 91739 (11207) | Jerry000 |
» | Izimobil ne dela v italiji (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 19002 (6805) | smile- |
» | Težave pri telemachuOddelek: Mobilne tehnologije | 2478 (2078) | DeeCoy |
» | Izpad mobilnega internetaOddelek: Mobilne tehnologije | 4492 (2827) | VelkBla |
» | Zanimiv problem s telefonomOddelek: Mobilne tehnologije | 4119 (2905) | kunigunda |