Forum » Hlajenje in modifikacije » Katera kombinacija je lepša?
Katera kombinacija je lepša?
Grimlord ::
OK. Stvar je taka: Naredil sem si nekakšen "preview" mojega ohišja . Pa me zanima, kaj se vam zdi keri bi lepše zgledal.
1. Kombinacija:
2. Kombinacija: ( CD-RW ima črno masko)
Pa ne mi govorit naj celo ohišje prebarvam ker mi ni!
Sem preprosto preveč len .
1. Kombinacija:
2. Kombinacija: ( CD-RW ima črno masko)
Pa ne mi govorit naj celo ohišje prebarvam ker mi ni!
Sem preprosto preveč len .
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.
RacaClone ::
1. najlepš bi zgledal ako bi bilo vse po mizi razstavlen pa z žičkami zvezan
2. kup mal jupola + dodatek: črno barvo, pa si vse skup prebarvi na črno, pol boš full car, the king of darkness :)
3. sicer pa je važn da stvar dela in ne kako lepo zgleda, kajne?
2. kup mal jupola + dodatek: črno barvo, pa si vse skup prebarvi na črno, pol boš full car, the king of darkness :)
3. sicer pa je važn da stvar dela in ne kako lepo zgleda, kajne?
Khm, vsak ko bo prišo v mojo sobo bo videl comp, ta prva stvar ki se mu bo "zasvetila" bo moj comp. Se ti ne zdi d bi bilo fajn, če ma nek "estetski videz"? Čeprav sem naredil malo bolj čudne kombinacije, pa dobro je.
|ke ::
Grimlord: Jest se ravno zanimam za kontrolerje vrtljajev, pa me zanima če se ta tvoj zalman zm-mfc1 dobr obnese?pa a ga je teško inštalirat u kišto?pa kje si ga kupu pa kolk si dav?
hvala, LP
hvala, LP
Ike
QuickShot ::
Ja men se tud zdi, da so bela ohišja za 386-ke
če pa že maš to, je pa druga lepša od prve
če pa že maš to, je pa druga lepša od prve
DjTonic ::
Ja men se tud zdi, da so bela ohišja za 386-ke
Ja podobnega mnenja sem tudi jaz. Grimlord če ne nameravaš kupiti drugega ohišja ga vsaj prebarvaj .
btw, saj tudi jaz nimam trenutno kaj boljšega ohišja vendar bo boljše XASER III here i come
@|ke: nimam ga še. ga pa dobim. verjetno že ta teden. Sem ga že naročil. Kaj sem te tak prepričal s to sliko? :)
Mah, to sem samo našel sliko moje škatle na netu, pol pa sem samo tele slikice uredil, da vidim kak bi to približno zgledalo.
Em, kaj niste videli kaj sem napisal na koncu mojega threada???
Ne da se mi barvat ohišja. Da bi si pa novega kupo pa ni keša.
@DjTonic: Ja saj je lep, nimam kaj. Samo meni se bolj dopade Antec PLus View 1000 AMG, katerega dobiš že za dobrih 22k sit, brez PSU ter z 2ma serijskima ventoma. Pa še plexija ma.
Aja, pa BTW, tak bo zgledala samo sprednja stran. Na stranici že mam plexija, samo luknje za vente je še treba zvrtat, pa na ohišju tudi. Pol pa še rebra na plato nalimat. Pa še grafo mal porihtat za OC.
Mah, to sem samo našel sliko moje škatle na netu, pol pa sem samo tele slikice uredil, da vidim kak bi to približno zgledalo.
Em, kaj niste videli kaj sem napisal na koncu mojega threada???
Ne da se mi barvat ohišja. Da bi si pa novega kupo pa ni keša.
@DjTonic: Ja saj je lep, nimam kaj. Samo meni se bolj dopade Antec PLus View 1000 AMG, katerega dobiš že za dobrih 22k sit, brez PSU ter z 2ma serijskima ventoma. Pa še plexija ma.
Aja, pa BTW, tak bo zgledala samo sprednja stran. Na stranici že mam plexija, samo luknje za vente je še treba zvrtat, pa na ohišju tudi. Pol pa še rebra na plato nalimat. Pa še grafo mal porihtat za OC.
|ke ::
A, sm mislu de že maš to zadevco! Ma mal se zanimam za tele regulatorje, ka ful prov pride, pa me zanima ker bi biv najboljš?
Ike
Ja saj je lep, nimam kaj. Samo meni se bolj dopade Antec PLus View 1000 AMG, katerega dobiš že za dobrih 22k sit, brez PSU ter z 2ma serijskima ventoma. Pa še plexija ma.
Saj saj to vem za Anteca saj je dober sem ga v Petek gledal v eni trgovini in je res ful poceni proti kakšnemu TT Xaser (Tud brez psu), samo meni je dosti bolj všeč Xaser III, kaj čmo različni so okusi
@|ke: Kot sem ti že zapisal v temi od napajalnikov
Glede regulatorjev ventilatorjev pa bi ti priporočal NEXUS-a, ZALMAN-a lahko pa tudi Hardcano-ta 9, ki je tudi del Xaserja 3. klik
Večino od naštetih kontrolerjev pa dobiš TU
Glede regulatorjev ventilatorjev pa bi ti priporočal NEXUS-a, ZALMAN-a lahko pa tudi Hardcano-ta 9, ki je tudi del Xaserja 3. klik
Večino od naštetih kontrolerjev pa dobiš TU
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DjTonic ()
@DjTonic: Saj mi je Xaser 3 tudi lep, pa vem da ga dobiš že za 40k, modrega z plexijem. Smpak 40k za ohišje? Če bi jih mel.... Tak da bolj razmišljam v smeri Antec....
Trenutno pa bom moral s to kišto, o kateri teče debata preživet nekaj časa. Naslednja na vrsti za menjavo je grafa. 9000 PRO-ja bom zdj mal zmodal, pa navil, da bo še držal nekaj časa.
Trenutno pa bom moral s to kišto, o kateri teče debata preživet nekaj časa. Naslednja na vrsti za menjavo je grafa. 9000 PRO-ja bom zdj mal zmodal, pa navil, da bo še držal nekaj časa.
Em, v Paint Shop Pro 6 . Pretty imoressive, isn't it ?
WOW! Tale zalman je pa tak coolski , miljon krat lepši kot na sliki. Mah, nič nebom barval tak je čist vredi :)
Boki_ ::
A mi daš link za dolpoteg PSP 6? Si moram tudi jaz kaj takega omislit.
I'm back
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Boki_ ()
Nisem si ga dol potegno. Ga mam na CDju. Drugače pa je zunaj že različica 8.
WOW! Tale zalman je pa tak coolski , miljon krat lepši kot na sliki. Mah, nič nebom barval tak je čist vredi :)
Ja ravno danes sem gledal tega Zalmana MFC in se mi ni zdel tak slab (Ravno nasprotno) za nekaj več kot 5k dobiš razmeroma veliko sicer pa si je bolje omisliti kakšnega Nexusa vendar ima to slabost, da je predrag. Hardcano 9 pa je ravno prav ter ma še Temp senzorje, poleg Fan controlerjev.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DjTonic ()
@DjTonic, pa veš kakmi sobo osvetli. Pa nimam še neonke. :)
Full je zakon. Pa še cd.rw pladenj mi modro osvetli ko ga odprem, mam cd-rw pod zalmanom. :)) Full je dober. Edino kar sem opazil je to, da se malo greje.
EDIT: MlacoM nima več akcije. Mislim da sem dobil enega izmed zadnjih kosov.
Full je zakon. Pa še cd.rw pladenj mi modro osvetli ko ga odprem, mam cd-rw pod zalmanom. :)) Full je dober. Edino kar sem opazil je to, da se malo greje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Grimlord ()
Na ceniku še piše, da je po 5700 Sit. Vendar nisem mislil Mlacoma danes sem ga gledal v MB in malo primerjal Hardcanota 9 pa tega Zalmana. Glede osvetlitve sobe pa ti čisto verjamem saj ma gor ful močne diode in te skoraj da zaslepijo tak svetijo
Ups. Sem komaj zdaj opazil . Jaz sem tudi hotel kupit tega hardcaonta 9, samo če tak gledaš, si kupiš Xaser III, pa ga dobiš že zraven.
Zalman pa itak ROX !
MI je skoraj malo žal da sem si naročil V11+, čeprav ga še nisem dobil. Zalman/i so kr tihi. Nisem si mislil.
S tem Fan controlerjem pa je življenje mnogo tišje .
Zalman pa itak ROX !
MI je skoraj malo žal da sem si naročil V11+, čeprav ga še nisem dobil. Zalman/i so kr tihi. Nisem si mislil.
S tem Fan controlerjem pa je življenje mnogo tišje .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero ohišje kupiti, ki..Oddelek: Kaj kupiti | 1842 (1120) | Slasher |
» | Hardcano 9 Blue ledOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1677 (1227) | _spirit_ |
» | Kiri ventilator za Barton 2500Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1895 (1400) | Dead_Eye |
» | Katero ohišje do 30000SitOddelek: Kaj kupiti | 2084 (1821) | Xgeneration |
» | Xaser III ohišjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2414 (1652) | DjTonic |