Forum » Hlajenje in modifikacije » hladilna rešitev?...kupujem.
hladilna rešitev?...kupujem.
|{wan ::
trenutno imam eno no-name midi ohišje, sicer kar dobro, a brez vsakeršnih ventov razen na napajalcu.
kar pa jasno za ocanje ni k.
1. najcenejša rešitev bi bila en večji vent (na ohišju spredaj) in dva manjša (zadaj).
2. drugo, kvalitetno ohišje brez napajalca z več venti (morda še za hd)
3. vodni komplet.
4. kakšen drug predlog...
za vsako od zgoraj omenjenih rešitev sprejemam ugodne ponudbe.
040/752310
kar pa jasno za ocanje ni k.
1. najcenejša rešitev bi bila en večji vent (na ohišju spredaj) in dva manjša (zadaj).
2. drugo, kvalitetno ohišje brez napajalca z več venti (morda še za hd)
3. vodni komplet.
4. kakšen drug predlog...
za vsako od zgoraj omenjenih rešitev sprejemam ugodne ponudbe.
040/752310
- premaknil iz Mali oglasi: Gandalfar ()
frenk ::
|{wan: vsi vemo da obstajajo mopžnosti 1,2 in 3, ampak ti morš pa povedat kolk si prpravljen dat...najbol je pa če prešaltaš na vodno
zgornje možnosti nisem navedel kot ugotavljanje dejstev, pač pa v vrstnem redu moje preference. tudi meni je jasno, da je vodno najboljš, a je žal tud daleč najdražje.
Razmišljal sem torej takole:
1. slišim, da se da rabljene vente dobit za par stotakov - torej bi mi to začasno najbolj ustrezalo.
2. nov chieftekov midi se da dobit za cca. 11k sit - torej bi bil pripravljen za enakovredno rabljeno odšteti cca. 1/2- toliko.
3. vodno pa bi pršlo upoštev samo u primeru izjemno ugodne ponudbe.
Razmišljal sem torej takole:
1. slišim, da se da rabljene vente dobit za par stotakov - torej bi mi to začasno najbolj ustrezalo.
2. nov chieftekov midi se da dobit za cca. 11k sit - torej bi bil pripravljen za enakovredno rabljeno odšteti cca. 1/2- toliko.
3. vodno pa bi pršlo upoštev samo u primeru izjemno ugodne ponudbe.
Blup ::
Cena mojega vodnega hlajenja:
kiler: 0 SIT .. poiščeš zapuščen avto
blok: 3.500 SIT ... rabljen B&M blok
cevi: cca 500 SIT
pumpa: 1.500 SIT - rabljena - 620 l/h
pol pa še kkšn T člen al pa kej tacga: cca 1000 - 2000 SIT
SKUPAJ: manj kot 8.000 SIT
za kakšne manjše navijalske podviga čisto vredu...
Blup
kiler: 0 SIT .. poiščeš zapuščen avto
blok: 3.500 SIT ... rabljen B&M blok
cevi: cca 500 SIT
pumpa: 1.500 SIT - rabljena - 620 l/h
pol pa še kkšn T člen al pa kej tacga: cca 1000 - 2000 SIT
SKUPAJ: manj kot 8.000 SIT
za kakšne manjše navijalske podviga čisto vredu...
Blup
v jae ti dajo DRAGON DX-01B-D brez napajalca za 11-12k - zdej pa, če je stvar (ali nekaj enakovrednega) stara leto, dve ali več pa se mi ne zdi prav nič skopuško ponudit cca. 6k zanjo. mimogrede, ravnokar sam prodajam praktično povsem nov sistem cca. 25% pod ceno.
Kar pa se tiče doma spedenanga vodnega, pa ne bi vedu niti kako se stvari lotit. morda, če se kdo javi, da bi me vodu za roko!?
Kar pa se tiče doma spedenanga vodnega, pa ne bi vedu niti kako se stvari lotit. morda, če se kdo javi, da bi me vodu za roko!?
sverde21 ::
Ka k bi si ti kak članek prebrau. Tm pod modifikakje pa pod hlajenje bi sigurn kej pametnga najdu. A se ti ne zdi?
UWO (un.walking obj.) ::
Hvala ka si povedu da ti dajo tudi brez napajalca. Jutri pa hitro v trgovino
uwo, men so rekl, da b se najbrž dal uredit k sm bil nazadne tam...sam sm se raj zadržu, ker če bi že za NOVO ohišje dinar dajal bi pol raj še neki dodal pa ful tower uzel. sicer ma pa tud mlacom podobno ceno.
sverde...tud men se je tko zdel, a vendrle je dobr imet nekoga z iskušnjam, da ti svetuje posebej za tvoje okoliščine (kje določeno stvar nabaut, a bo pasal u moj ohišje, a je to bol od unga, kva pa če je to ful cenej pa sam mal slabš, itd...); miljon situacij si lohk zamislm in pa daleč najpomembnejše (zastrašujoče) - modanje in inštalacija, posebej za nekoga, ki je vsega dvakrat sys sestavlu...pa še to z navodili u eni rok.
to in podobno so razlogi zakaj večina sovraž RTFM komentarje...a se ti ne zdi ?
sverde...tud men se je tko zdel, a vendrle je dobr imet nekoga z iskušnjam, da ti svetuje posebej za tvoje okoliščine (kje določeno stvar nabaut, a bo pasal u moj ohišje, a je to bol od unga, kva pa če je to ful cenej pa sam mal slabš, itd...); miljon situacij si lohk zamislm in pa daleč najpomembnejše (zastrašujoče) - modanje in inštalacija, posebej za nekoga, ki je vsega dvakrat sys sestavlu...pa še to z navodili u eni rok.
to in podobno so razlogi zakaj večina sovraž RTFM komentarje...a se ti ne zdi ?
UWO (un.walking obj.) ::
Sem ga ža naroču.
Nov čiftek...12.500SIT.
Meni se zdi zelo poceni in sem vesel, ker sem mislil kupiti enako ohišje nekje drugje za 18k
Nov čiftek...12.500SIT.
Meni se zdi zelo poceni in sem vesel, ker sem mislil kupiti enako ohišje nekje drugje za 18k
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ohišje z dobrim zračenjemOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1850 (1170) | JanezH |
» | Katero ohišje mi priporočate? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4124 (3355) | no-limits |
» | računalnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1375 (991) | Yacksy |
» | Nakupi matičnih plošč za amd (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6082 (4817) | frenk |
» | Katero Ohisje & Kater DremelOddelek: Kaj kupiti | 1270 (827) | Fury |