» »

kaj je fora da se v filmih ne znajo pogovarjat po telefonu?!?

kaj je fora da se v filmih ne znajo pogovarjat po telefonu?!?

1
2
»

imagodei ::

Bolj kot neko telefoniranje in hoja v čevljih po stanovanju, mene v filmih moti to, da očitno ne zna nihče zapret vrat za sabo. Če jih že zapre, je to izključno zato, ker kak šef reče podrejenemu "Close the door", preden ga verbalno obdela zaradi kakšne neumnosti, ki jo je storil.

Drugače je pa skoraj nujno, ko folk vstopi v stanovanje, pusti vrata stežaj odprta. Ko odide iz prostora, vrata stežaj odprta. What the hell, zakaj se sploh trudijo z montažo vrat na sceni, naj imajo samo luknje v stenah.
- Hoc est qui sumus -

[D]emon ::

A ti doma v vsakem prostoru zapiras vrata ? Jaz jih v kuhinji kadar kuham, da mi ne zasmradi preostalega stanovanja, pa v kopalnici, kadar je stevilka 2 se posebej aromaticna. Drugace imam odprto vse.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

[D]emon ::

Zato ker je nas kolega "stara mama" pac ... nomen est omen. :P

Drugace je meni najbolj smesen tisti trope iz filmov... po spolnem odnosu moski in zenska lezita side-by-side, moski je pokrit do pasu, zenska pa skoraj do vratu. Te ze skoraj preprica, da imajo americani rjuhe v obliki crke L. :))
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

Glugy ::

Jz vedno za sabo zaprem vrata ; vsa vrata skozi katerea grem vsakič posebej ;razn če zračm tist je pol drgač. Zato so vrata da se uporabljajo :)
ja tisto je tud meni hecno da je moški pokrit samo do pasu :)

Unknown_001 ::

Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Batman v. Superman: Dawn of Justice (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Sedem umetnosti
18552381 (24885) opeter
»

Once Upon a Time In Hollywood (Tarantino ) (strani: 1 2 3 4 )

19333962 (15092) oo7
»

Glass (2019) (strani: 1 2 )

579888 (6157) bambam20

Več podobnih tem