Forum » Zvok in slika » 3D ali 4K monitor
3D ali 4K monitor
Cal133 ::
Kaj se bol splača kupit 3d ekran al 4k ekran? Imam televizijo ko je 4k tk je po mojem mnenju bolš da kupim aktivni 3d ekran..
Gledam tega iz mimovrste:
https://www.mimovrste.com/led-monitorji...
Ekran sicer je uvrščen pod kategorijo 3D monitorji vedar mi ni jasno na kako tehnologijo dela in ali so očale priložene?
Začo sm razmišlat a moreš za ekran met Nvidia 3d vision kit? Ker na Nvidia strani nikjer ne piše da bi bil ekran podprt torej sem malo zmeden glede vsega.
Gledam tega iz mimovrste:
https://www.mimovrste.com/led-monitorji...
Ekran sicer je uvrščen pod kategorijo 3D monitorji vedar mi ni jasno na kako tehnologijo dela in ali so očale priložene?
Začo sm razmišlat a moreš za ekran met Nvidia 3d vision kit? Ker na Nvidia strani nikjer ne piše da bi bil ekran podprt torej sem malo zmeden glede vsega.
DarwiN ::
Ne ga biksat. 3D je mrtev in verjetno ne bo več nikoli zaživel, ker prihajata VR in AR.
Če razmišljaš v tej smeri, potem si kupi ena VR očala. Stvar je sicer še v povojih in čaka na dozoritev tehnologije in nato svoj "PUBG eureka trenutek" (čez 3-5 let?), ampak lahko vseeno doživiš marsikaj že danes v VR svetu.
Če razmišljaš v tej smeri, potem si kupi ena VR očala. Stvar je sicer še v povojih in čaka na dozoritev tehnologije in nato svoj "PUBG eureka trenutek" (čez 3-5 let?), ampak lahko vseeno doživiš marsikaj že danes v VR svetu.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virtual Reality igre (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 33956 (1130) | oo7 |
» | E3: Nintendo 3DSOddelek: Novice / Konzole | 9652 (2703) | opeter |
» | Oculus Rift predstavljen in že razprodan (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 17651 (14326) | m0LN4r |
» | Samsung pokazal "prosojen" tovornjakOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 30097 (10765) | opeter |
» | Pasivni 3D TV, 60" diagonalaOddelek: Kaj kupiti | 2282 (1972) | sg23 |