Forum » Programiranje » Wordpress Noga različen tekst v različnih jezikih
Wordpress Noga različen tekst v različnih jezikih
Manager ::
Pozdravljeni
Mogoče kdo lahko pomaga...
Ravnokar pripravljam spletno stran (v WordPressu), ki bo v različnih jezikih (slo, de,eng, hr). Na Slo strani, v nogi imam:
Copyright 2018 I Ime podjetja I Vse pravice pridržane I Politika zasebnosti
Ko se klikne politika zasebnosti se preusmeri na spletno stran Politika zasebnosti v Slo jeziku.
Sedaj bi rad, da ko je kdo na Eng strani, da se v nogi izpiše enako besedilo v angleškem jeziku ... I All rights reserved I Privacy policy
in obiskovalca, ko klikne na Privacy policy preusmeri na angleško stran Privacy policy, ki jo imam pripravljeno. Prav tako po enakem postopku za druge jezike.
Probaval sem spreminjati v Appearance - Editor - footer.php Ampak mi ni uspelo.
Pomagal sem si s polylang vtičnikov. Prevedel je Nogo, kjer so kontaktni podatki podjetja. To kar jaz rabim pa je že Subfooter, česar Polylang verjetno ne omogoča oz. nisem našel nikjer.
Hvala, lp
Mogoče kdo lahko pomaga...
Ravnokar pripravljam spletno stran (v WordPressu), ki bo v različnih jezikih (slo, de,eng, hr). Na Slo strani, v nogi imam:
Copyright 2018 I Ime podjetja I Vse pravice pridržane I Politika zasebnosti
Ko se klikne politika zasebnosti se preusmeri na spletno stran Politika zasebnosti v Slo jeziku.
Sedaj bi rad, da ko je kdo na Eng strani, da se v nogi izpiše enako besedilo v angleškem jeziku ... I All rights reserved I Privacy policy
in obiskovalca, ko klikne na Privacy policy preusmeri na angleško stran Privacy policy, ki jo imam pripravljeno. Prav tako po enakem postopku za druge jezike.
Probaval sem spreminjati v Appearance - Editor - footer.php Ampak mi ni uspelo.
Pomagal sem si s polylang vtičnikov. Prevedel je Nogo, kjer so kontaktni podatki podjetja. To kar jaz rabim pa je že Subfooter, česar Polylang verjetno ne omogoča oz. nisem našel nikjer.
Hvala, lp
- spremenil: Manager ()
blackbfm ::
Treba je pogledat v kodi tocno kako se izpisuje ta vrstica, ce sploh omogoca prevajanje. Ce omogoca jo prevedes z loco translate, ce ne je pa treba narest (v php kodi) bodisi filter za ta string ali pa izpisat string z __() ali _e() funkcijo, nadalje prevedes z loco translate
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
Zadevo sem rešil z if-endif kodo. rešitev sem že objavil:
https://wordpress.stackexchange.com/que...
Upam, da bo še komu, ki bo imel isto težavo to pomagalo.
Hvala za pomoč, lp.
https://wordpress.stackexchange.com/que...
Upam, da bo še komu, ki bo imel isto težavo to pomagalo.
Hvala za pomoč, lp.
blackbfm ::
Tole ni lih elegantna rešitev. Pa če si spreminjal original temo (namesto child teme) bodo spremembe izgubljene po vsakem updejtu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
Hmmm, to nisem vedel. Ni dobro, da se bo po update to spremenilo.
Original tema je imela svojo nogo, Powered by..., potem sem pa jaz to spremenil v svojo nogo.
Nevem kako naj drugače rešim, glede na to da nisem izkušen na tem področju.
Original tema je imela svojo nogo, Powered by..., potem sem pa jaz to spremenil v svojo nogo.
Nevem kako naj drugače rešim, glede na to da nisem izkušen na tem področju.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Manager ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dobre prakse Informacijskega pooblaščenca že prešle v splošno rabo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 37521 (28381) | spegli |
» | Stara Wordpress baza na novem Wamp-uOddelek: Izdelava spletišč | 930 (705) | Manager |
» | Google Play - Privacy PolicyOddelek: Programiranje | 1135 (826) | shadeX |
» | Prevajanje internet strani - prava jeba!Oddelek: Izdelava spletišč | 3412 (2554) | Phantomeye |
» | Uporabniški računi - samodejno brisanjeOddelek: Izdelava spletišč | 902 (733) | Gandalfar |