Forum » Pomoč in nasveti » Kako kupiti Lenovo računalnik iz uradne strani?
Kako kupiti Lenovo računalnik iz uradne strani?
pirx ::
Pozdravljeni,
zanima me, ali je možno na kateri od spletnih strani Lenovo prilagoditi računalnik svojih željam in ga naročiti v Slovenijo? Zaenkrat sem preveril US in DE verzijo, vendar ne pošiljajo k nam.
Hvala.
zanima me, ali je možno na kateri od spletnih strani Lenovo prilagoditi računalnik svojih željam in ga naročiti v Slovenijo? Zaenkrat sem preveril US in DE verzijo, vendar ne pošiljajo k nam.
Hvala.
111111111111 ::
darkolord ::
Jaz sem večkrat to poskušal, pa ni šlo. Pri nas prodajajo samo "best seller" modele (drugih pa itak ne prodajajo, tako da je pri naslednji generaciji ista situacija).
fm13 ::
Pozdravljeni,
Hvala.
Uporabi kakšno od storitev, ki ti nudi npr. nemški naslov, od tam pa ti paket prepošljejo kamor želiš (npr. https://www.mailboxde.com)
Hvala za odgovore! Z Mikropis že imam izkušnje, so super (so edini, ki so upoštevali poslovno garancijo za moj T440p in so dali nov disk takoj ob predložitvi starega na servis - ostali servisi, čeprav našteti kot uradni, so me gladko zavrnili). Mailboxde je tudi zanimiva opcija! Imam občutek, da sem korak bližje želeni specifikaciji. :)
Ribič ::
Kaj je pri nas sploh možno naročiti laptop po želji od katerih večjih proizvajalcev?
Asus, HP, Acer, Toshiba, Lenovo, MSI, Dell, itd.
Asus, HP, Acer, Toshiba, Lenovo, MSI, Dell, itd.
Vse ribe so mi pobegnile!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 in driverji za lenovo 3000 n200Oddelek: Operacijski sistemi | 1959 (1569) | r3dkv1c4 |
» | Driverji_finta prodajlaca?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1505 (1190) | Ziga Dolhar |
» | Izbiram netbook, Thinkpad Edge E11 vs Asus Eee PC 1215B vs ?? ?Oddelek: Kaj kupiti | 4264 (3797) | 69charger |
» | Netbook za HD prezentacijeOddelek: Kaj kupiti | 4602 (3956) | MK99 |
» | lenovo garancijaOddelek: Strojna oprema | 2638 (2545) | pozitron |