» »

Kabel/konektor za avto Android box/navi(BMW E46)

Kabel/konektor za avto Android box/navi(BMW E46)

matic492 ::

Torej, če povzameme na kratko; imam nek android box (firma "Owlice") iz kitajske, ki pač nadomesti radio v avtu. Avto je BMW E46, ampak ker imam professional/business radio kot dodatno opremo (4:3 LCD zaslon z televizijo), imam dejanski box za radio v prtljažniku (kjer je tudi 6 CD veksler + amplifier). Zato rabim kabel, s katerim dobim konektor za radio iz prtljažnika do spredaj. Specifično za moj box, ne obstaja, zato sem kupil tega: https://www.ebay.com/itm/BMW-E46-E39-E5...
Ta kabel pa ni v osnovi za moj android box, zato ne dela, bi vrgel ven varovalko (ker ima že +/- na čisto drugih pinih). Torej, kar rabim narediti, je da na temle konektorju, ki gre v android računalnik, zamenjam pine tako, da se ujemajo z specifikacijo mojega računalnika, ne pa tega EONON modela, za katerega je kabel v osnovi namenjen:

1. Mi zna kdo povedat kateri konektor je tole, da ga nabavim, in sam zamenjam pine?
2. Je kdo pripravljen ali pozna kakšnega (avto)električarja, na območju Celje/Maribor/Velenje, ki mislite da bi mi bil pripravljen to narediti (za plačilo seveda).

*(dam mu/vam kabel, ki deluje 100% pravilno, on pa samo pretvori daljši kabel tako, da ima pine na obeh straneh isto zvezane)

Vse drugače stestirano dela, ampak na kratkem kablu, ki je bil zraven računalnika.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000
  • spremenilo: matic492 ()

matic492 ::

Zrihtano vse, sem samo precvikal kable in zamenjal v pravilne pine pač :)
Se lahko tema zapre in zbriše.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matic492 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

tišanje napajalnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
5512544 (8617) Heavy
»

Priklop avtoradia

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
3410176 (8183) fulgur
»

Kako proklopim avtoradio, da ne izgubi spomina?

Oddelek: Na cesti
348801 (5104) rini
»

topel 12V kabel in problem matična

Oddelek: Pomoč in nasveti
302831 (2431) painfulwhite
»

Zamenjava Avtoradija Z NOVIM

Oddelek: Loža
233549 (2886) WinXP

Več podobnih tem