Forum » Pomoč in nasveti » Pralni in sušilni stroj z minimalnim oddajanem vlage
Pralni in sušilni stroj z minimalnim oddajanem vlage
Laura2301 ::
Kupujem pralni in sušilni stroj, katera zaradi same postavitve v prostoru (na hodniku v omari) ne smeta oddajati vlage. Zavedam se, da verjetno stroja, katera ne bi oddajala oddajala popolnoma nič vlage ne obstajata.
Prosim, če mi lahko zaupate vaše izkušnje s tema strojama oz. Katera bi mi predlagali, da bi oddajala res minimalno količino vlage v prostor.
Prosim, če mi lahko zaupate vaše izkušnje s tema strojama oz. Katera bi mi predlagali, da bi oddajala res minimalno količino vlage v prostor.
Miha 333 ::
Med delovanjem stroja skoraj ne oddajata vlage (če je sušilec kondenzacijski), itak pa moraš pralni stroj pustiti odprt, ko ni v uporabi, da se posuši, ker drugače boš notri imel plesen in bakterije.
greatdrakon ::
če je vlaga tak problem je potrebno razmisliti o urejanju sistema prezračevanja. druga opcija je uporaba električnega razvlažilnika zraka z možnostjo zunanjega praznenja. - daš direkt cev v odtok pa je mir...
z pralnim ali sušilnim strojem nimaš kaj veliko vplivati...
z pralnim ali sušilnim strojem nimaš kaj veliko vplivati...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Maticna plosca Bosch susilnega strojaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1887 (1348) | ZloTech |
» | Kateri sušilni stroj s TČ (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 32019 (23981) | oberskitona |
» | Razvlaževalec zraka (za sušit cunje)Oddelek: Loža | 9464 (8925) | marivo |
» | Sušilni stroj- pomočOddelek: Loža | 8986 (8754) | kurjač |
» | Pralno-sušilni stroj BOSCH vs INDESIT vs ARISTONOddelek: Loža | 17159 (15724) | michel |