» »

Informacija glede uvoznega stroška paketa iz kitajske

Informacija glede uvoznega stroška paketa iz kitajske

Aljazyzek ::

Pozdravljeni

Pred mesecem sem naročil iz kitajske računalniško tipkovnico cena 24€ torej sem pričakoval da bom plačal davek ker je +22€.Ampak zaračunali so mi 2 zneska POŠTNE STORITVE 5€ in UVOZNE DAJATVE 5€ v njihovem ceniku sem našel samo POŠTNE STORITVE torej zanima me zakaj sem plačam za te dve stvari

Več je razvidno na slikah

sirotka ::

Seveda si na poštnem ceniku našel le poštne storitve, drugi del ti zaračuna država :)

abazuu ::

katastrofa je tale naša pošta... na poštah se dons prodaja vse... še mal pa boš lahko šov namest v merkator, lidl, hofer, kr na pošto... še tehniko bi lahko dodal :) neki časa se je govorl, da bojo na poštah sklepal tud zavarovanje.. đizs no!

ampak poštne storitve so pa porazne... da ne govorim, da se npr v kranju pošta zapre že ob 18h. dobiš listek, če te ni doma, na katerem piše: po 17. uri. prideš 17:30 in paketa še ni pa take....

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: abazuu ()

mtech7 ::

Sam sem moral poslati vse podatke od podjetja, račun, da so mi potem iz carine odpremili artikel, vendar že dva meseca nisem dobil nobenega računa oz druge listine, niti za plačilo davka niti za postopek carinjenja. Jih je potrebno za te zadeve dodatno prosit?

BladE_ ::

Poštne storitve vedno zaračunajo, tudi, če npr. je CN22 napačno izpolnjen in izdelek ne presega 22EUR. Neka vrsta pregleda paketa. DHL recimo te storite računa ~18EUR ne glede na vrednost paketa...
Akcija - Reakcija

jero_no1 ::

Kaj tukaj ni jasno?
Plačal si 5,32€ DDV za naročen izdelek ter 7€ stroškov obdelave tvojega paketa po tem ceniku.

jb_j ::

nč kritičnega, na 10% paketov pod davki in carinskim dajatvam.

so mi zaračunal 5€ za preverjanje cene.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DHL Carina (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6117609 (1557) Machete
»

Pošiljanje paketa z odkupnino s Pošto Slovenije

3215362 (8611) matobeli
»

Pošta Slovenije in prisilni stroški (strani: 1 2 3 4 5 6 )

27261125 (43515) AndrejO
»

Pošta - provizija?

449997 (9026) amigo_no1

Več podobnih tem