Forum » Zvok in slika » Kakšne izkušnje imate s Pioneer avtoradiji?
Kakšne izkušnje imate s Pioneer avtoradiji?
nokia6310 ::
Pozdravljeni, nameravam zamenjat avto radio v Passatu za pioneer avh a 200 bt. Ima kdo izkušnje s tem radiem? Kakšne so prednosti oz. slabosti če sploh so? Nima navigacije pa saj je tudi ne potrebujem. Jo mam lahko na Garminu oz. na pametnem telefonu. Kakšen je zvok pri Pioneerju? Hvala vsem za odgovore.
bambam20 ::
Zvok pri Pioneerju, no vsaj nekoč je bil zelo dober, zvok odličen, uravnotežene, boljši modeli imajo obilo funkcij za nastavljanje zvoka, zvok je med drugim tudi zelo globok, bassi pa ne pretrdi. Sam sem kupil na zadnje Pioneerja 2008, ki mi še vedno zvesto dela, tako, da ti ne znam kaj drugega povedat.
Po temle testu, bi rekel, da ima zadeva vgrajen zelo močan zvočni procesor.
Po temle testu, bi rekel, da ima zadeva vgrajen zelo močan zvočni procesor.
nokia6310 ::
Tudi sam sem slišal da je zvok precej v redu. Je pa res, da je tudi moč večja saj ima originalni radio 4x20 w. Pioneer pa 4x50 kar je precej več. Se pa seveda razlikujejo funkcije od modela do modela. Nekateri višji modeli imajo vgrajen dab radio, drugi imajo možnost dokupa modula za navigacijo. Osnovni so pa brez nje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DAB+ avtoradio kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11166 (6127) | stratosD |
» | avtoradio pioneer ali alpine (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 6159 (3913) | ProGo |
» | ZVOK-Dolby TrueHD,DTS-HD Master Audio,DTS HD High ResolutionOddelek: Zvok in slika | 4454 (4050) | OK.d |
» | Kateri avtoradijo ima bolj čist zvokOddelek: Kaj kupiti | 2391 (1901) | Vanquish |
» | [MP3] avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15957 (12566) | Damjan Jagar |