Forum » Zvok in slika » Philips tv 49PUS7909/12(android) - bootloop
Philips tv 49PUS7909/12(android) - bootloop
BluRaY ::
Pozdravljeni, zanima me če je kdo že imel takšno težavo in mu jo je uspelo rešit.
Televizor Philips z oznako 49PUS7909/12(android), se pri zagonu ustavi, ko se prikaže Philips-ov logo. Gori ambilight in philips logo na dnu televizije, daljinca ne zaznava(rdeča lučka ne utripne ob stisku na gumb). Po brskanju po spletu sem bral, da se da pridet v android meni, da bi naredil recovery pa tudi do tega ne pridem. ko stisnem joystick navzdol in vklopim v elektriko, kar naj bi zagnalo v android meni, se vseeno pokaže logo, ampak ko premikam joystick se prižiga rdeča lučka, kar verjetno pomeni da se v ozadju vseeno nekaj dogaja. Ko tv normalno vklopim v elektriko brez stiskanja joystick se čez nekaj časa ekran ugasne in pride nazaj v isto stanje, če pa stisnem, kar naj bi me pripeljalo v adnorid meni pa ekran gori, včasih se pa ugasne in se ne prižge.
Upam, da mse uspel malo razložit kaj se dogaja. Če kdo pozna rešitev prosim za pomoč.
Lep pozdrav!
Televizor Philips z oznako 49PUS7909/12(android), se pri zagonu ustavi, ko se prikaže Philips-ov logo. Gori ambilight in philips logo na dnu televizije, daljinca ne zaznava(rdeča lučka ne utripne ob stisku na gumb). Po brskanju po spletu sem bral, da se da pridet v android meni, da bi naredil recovery pa tudi do tega ne pridem. ko stisnem joystick navzdol in vklopim v elektriko, kar naj bi zagnalo v android meni, se vseeno pokaže logo, ampak ko premikam joystick se prižiga rdeča lučka, kar verjetno pomeni da se v ozadju vseeno nekaj dogaja. Ko tv normalno vklopim v elektriko brez stiskanja joystick se čez nekaj časa ekran ugasne in pride nazaj v isto stanje, če pa stisnem, kar naj bi me pripeljalo v adnorid meni pa ekran gori, včasih se pa ugasne in se ne prižge.
Upam, da mse uspel malo razložit kaj se dogaja. Če kdo pozna rešitev prosim za pomoč.
Lep pozdrav!
krepki ::
Mislim,da je pri kolegu,ki je imel enake težave z enim od Philips adronoid tvjev,če se ne motim je bil model 6000 serije ne spomnim se točno modela bila potrebna menjava,enkrat je baje bil na servisu in z servisa je prišel z enako težavo tako,da so potem drugič tv menjali.
Samo,da za razliko je njemu tv občasno uspelo zagnati.
Samo,da za razliko je njemu tv občasno uspelo zagnati.
BluRaY ::
TV je zdaj na servisu, pravijo da bo verjetno potrebno zamenjat procesor ali osnovno ploščo. Prebral sem kar dosti na spletu, ampak enim uspe rešit drugim ne. Sigurno pa jim je na servisu lažje zamenjat komponento kot pa se ukvarjat z softwarom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se čudno obnaša, zmrzuje, se ne prižiga (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4442 (3766) | GTX970 |
» | Monitor utripa po zagonuOddelek: Strojna oprema | 8430 (6728) | ZigaZiga |
» | Računalnik se noče zagnatiOddelek: Pomoč in nasveti | 6348 (5698) | Uporabnik-6 |
» | Telefon padel v vodo (BlackBerry Curve 8900) pomoč...Oddelek: Pomoč in nasveti | 7196 (5896) | clothes |
» | Komp nikakor ne zaštartaOddelek: Pomoč in nasveti | 711 (623) | Panter83 |