Forum » Pomoč in nasveti » System event notification service
System event notification service
1d4n4 ::
Zdravo,
od vceraj zvecer mi se je zacelo pojavljat okence in sicer pise naslednje:
Vzpostavljanje povezave s storitvijo sistema Windows ni bilo uspesno. Windows ni mogel vzpostaviti povezave s storitvijo System event notification service. Ta tezava preprecuje standardnim uporabnikom, da bi se prijavili v sistem. Kot skrbnik lahko pregledate sistemski dnevnik dogodkov s podrobnostmi o tem.
A zna kdo to resit?!
od vceraj zvecer mi se je zacelo pojavljat okence in sicer pise naslednje:
Vzpostavljanje povezave s storitvijo sistema Windows ni bilo uspesno. Windows ni mogel vzpostaviti povezave s storitvijo System event notification service. Ta tezava preprecuje standardnim uporabnikom, da bi se prijavili v sistem. Kot skrbnik lahko pregledate sistemski dnevnik dogodkov s podrobnostmi o tem.
A zna kdo to resit?!
b3D_950 ::
1. Open a Command Prompt as an Administrator. 2. Type "netsh winsock reset" (without quotes) and press Enter. 3. Restart the computer.
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.
1d4n4 ::
Sem najdla kako se rece v slovenscini. Za zdej mi dela. Vceraj mi je tudi uspelo resit ampak me je pa danes zjutraj spet opozorilo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zanimiv ...hm... problemOddelek: Programska oprema | 2433 (1928) | poweroff |
» | Windows bo znal pravilno brati Linuxove besedilne datotekeOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 17980 (14729) | rokp |
» | [JAVA] Izpis imen vseh datotek iz direktorija in poddirektorijevOddelek: Programiranje | 4891 (2920) | Slovenet |
» | Google Drive vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 4166 (3071) | dejanhb |
» | Prihaja nova varna domena .secure?Oddelek: Novice / Varnost | 7311 (5619) | Phantomeye |