Forum » Pomoč in nasveti » Nove slušalk
Nove slušalk
davvid ::
Kupil bi si nove slušalke za računalnik. Rad bi ene okoli 50€ gledam na mimovrste in big bangu pa nimajo nič pametnega pod 50€. Kaj priporočate?
TheBlueOne ::
Jaz sem imel za gekkanje Noontec Zoro. Ta tak denar se nisem uprabljal boljsih. Po X letih zlorabe sem jih razbil, sedaj bom verjetno narocil se ene.
Pa sem kar freak na audio, moje slusalke, ki jih dnevno uporabljam so z ojacevlacem v rangu ca. 1000EUR, pa mi vseeno ni bilo mimo kdaj uporabljati te Noontecove. Morda imajo malo prevec basa.
Pa sem kar freak na audio, moje slusalke, ki jih dnevno uporabljam so z ojacevlacem v rangu ca. 1000EUR, pa mi vseeno ni bilo mimo kdaj uporabljati te Noontecove. Morda imajo malo prevec basa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheBlueOne ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere slušalkeOddelek: Kaj kupiti | 3190 (1729) | T_F_7 |
» | Bo iPhone res brez 3,5-mm stereo priključka in kaj to pomeni (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 51688 (44899) | matobeli |
» | Nakup Slušalk Razer Megalodon 7.1Oddelek: Zvok in slika | 1213 (1044) | Jst |
» | [Slušalke] Brezžične - WirelessOddelek: Zvok in slika | 8888 (4830) | Miha J |
» | [Slušalke] In " EAR " do 10kOddelek: Zvok in slika | 5767 (3995) | Keyser Soze |