» »

Katere slušalke

Katere slušalke

zzbil ::

Zdravo!
Ker sem pred kratkim izgubil slušalke in sem se odločil da bom kupil nove. Uporabljam jih vsak dan po približno 1,5 ure. Do sedaj sem uporabljal neke sonijeve, ki so prišle zraven telefona Lg G3, vendar bi kupil nove. Navajen sem na slušalke z (silikonskimi) čepki ker mi kar lepo sedejeo v uho, pa tudi ne prepuščajo veliko zvoka. Zanima me kje bi lahko kupil razmeroma kvalitetne slusalke (poslusam najvec hiphop, torej malenkost mocnejsi basi so plus) in pa pri kateri ceni se sploh dobijo razmerima dobre slusalke, rad bi kar se da poceni, vendar seveda rajse vec za kvaliteto kot pa manj da mi hreščijo
Najlepša hvala
  • spremenilo: zzbil ()

forg0tten ::

https://www.mimovrste.com/prenosne-slus...
Tole je top, nek srednji rang ušesne.

zzbil ::

Super, hvala za predlog! Pa imaš te slušalke mogoče tudi ti?

vilonja ::

Jaz jih imam in so super. Ne vem ali imam jaz samo take probleme, a meni je ena slušalka v dveh letih dvakrat crknila. Imam jih pa vedno v žepu, kar je verjetno tudi vzrok.

Drugače mi je pa mimovrste obakrat zamenjal slušalke. Samo rečeš da ena slušalka ne dela in garantirano dobiš zamenjavo. Dvakrat sprobano:)

Jih ne zamenjam za nobene druge slušalke. Ko mi naslednjič crknejo, bom šel kar iste iskat, namreč garancija 2 leti mi je trenutno že potekla.

Zdi se mi, da bi s kitajske dobil kar se zvoka tiče boljše slušalke. Ampak kar se pa udobja tiče, pa te slušalke zmagajo. Tudi zelo dobro izolirajo zvoke iz zunanje okolice.

V glavnem jih toplo priporočam.
lp

forg0tten ::

Sem jih imel pred časom in so za ta denar super, zvok je uravnotežen z malce več basa ampak ne preveč popačen kot imajo nekatere. Če jih nosiš v žepu se pa to po določenem času zgodi pri vsakih ušesnih, sploh v takšnem rangu, zato pa imajo garancijo 2 leti :). Sedaj pa imam malo boljše Sennheiser Momentum in-ear ki so pa res vrhunske, ampak so pa kar nekje ranga 70-80€.

zzbil ::

Najlepša hvala obema, mislim da sem se odločil :D

peglezn ::

če maš možnost naročat iz tujine poglej še za rock zircon - so menda tud top izbira za majhen denar.

next3steps ::

Tole se je velikokrat priporočali.
https://www.amazon.com/SoundMAGIC-Noise...
Ali pa E50 za malce več denarja.

Excalibrus ::

Pozdravljeni.

Razmišljam o nakupu novih over-ear slušalk v rangu do nekje 80€. Nagledane mam AKG K92 (link), ki pridejo okoli 60€ in Senheiser HD 215 II (link), ki se jih dobi za okoli 80€. Ima kdo izkušnje z katerim koli od teh dveh modelov, ter ali je vredno dati teh 20€ več za Senheiserja, ki je povrhu tudi starejši model. Mogoče kaka dobra alternativa v tem rangu?
Hvala za vse informacije.

AgiZ ::

Se en glas za Sennheiser CX 300-II.
Sem jih ze kar nekaj kupil tudi za sorodnike, pa so od 6ih ene umrle (leva slusalka je nehala delat). Moje pa delujejo ze od 2010, pa jih nimam namena zamenjati. Je pa res da priporocam uporabo nekega clipa ali nekaj takega, tako da teza ne visi na levi slusalki, ker potem verjamem da se lazje prekine.
Sicer ne vem ali so katere druge boljse za ta denar, ampak zvenijo pa izvrstno (tudi basi).

techfreak :) ::

Sem imel dvojne ali trojne CX 300-II, sedaj pa uporabljam https://www.mimovrste.com/prenosne-slus...

Obojne lahko priporocam, ce bi pa se enkrat kupoval pa bi definitivno vzel CX 5.00g.

zzbil ::

Če se še kdo zanima za kvalitetne slušalke, sporočam da že par mesecev uproabljam tele Senheiser slušalke. Sem jih tudi že ponesreči opral v pralnem stroju, pa delajo kot nove. Toplo priporočam:D

clancy ::

Jaz trenutno tudi imam Senneiser Cx-300ii in-ear slušalke, vendar bi rad nabavil nekaj boljšega. Saj so slušalke drugače dokaj kvalitetne, ampak me motijo malo preveč izstopajoči visoki, ostri toni.
Trenutno kolebam med Shure 215 in Sennheiser Momentum IE.
Si morda kdo lasti ene ali druge? Katere bi mi priporočali?

forg0tten ::

Momentum definitivno, vsaj kar se mene tiče, imam jih že nekaj časa in so res top, uravnotežen zvok, kvalitetna izdelava in top avtonomija (nisem še imel slušalk ki bi mi tako lepo sedle v uho, praktično jih ne čutiš). Imaš pa i (ios) in G verzijo (android) glej da vzameš prave če boš te kupoval :).

TheBlueOne ::

Morda slusalke podjetja SoundMAGIC. Se jih da najti na Aliexpresu. Imam kar lep nabor Audio opreme, tako da lahko primerjm. So dejansko zelo dober nakup za ceno. Predlagam prebrati kak Review in poizkusiti. Stanejo dobre 30€, kvaliteta resnicno stima. Imajo malo bolj povdarjen bas.

clancy ::

@forgOtten, hvala za nasvet. Verjamem, da si zadovoljen z njimi, ampak po nekajdnevnem sedenju za računalnikom in branju recenzij, sem včeraj pozno zvečer, že naročil Shure 215.
Upam, da bom zadovoljen z njimi.

BivšiUser2 ::

Razmišljam o teh https://www.thomann.de/intl/si/akg_k_24.... Namen bo poslušanje glasbe, tudi na poti (različni žanri) ter mogoče gaming. Bi pa rad, da se strap lahko brez problema lahko nastavi, ker mi smeta v laseh.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.

Zgodovina sprememb…

neptun319 ::

Trenutno uporabljam in ear slušalke Klipsc S4, zelo zadovoljen z vzdržljivostjo (5 let uporabe) in zvokom, bi pa rad poskusil še kaj boljšega. Zanimam se za nakup Sennheiser Momentum oz. Shure 215 E (ojačan bas). Bolj se nagibam k Shure slušalkam, me pa zanima če sta obe izbiri napredovanje napram Klipsc S4? V Bigbangu imajo namrec akcijo in sta obe izbiri z mamljivo ceno.

Poslusam vse. Ko pa poka, mora pokat... :)

clancy ::

Glede na tukaj napisano, so vsaj Shure, napredek napram Klipsc S4.

http://www.earphonesolutions.com/shure-...

Imam shure SE215 in točno to kar je napisano, opažam tudi sam.
Sem se tudi odločal med Momentum in Shure ravno zaradi akcije v BB.
Za Shure, sem se odločil na podlagi testov na spletu. Katere so boljše, res nebi vedel, saj Momentum nisem poslušal. Verjetno so oboje enako dobre, vendar imajo vsak svoj karakter in je odvisno, kaj ti bolj odgovarja.

r3dkv1c4 ::

FireSnake ::

Katere noise canceling priporočate?
Pa ne tamale, za v ušesa, velike.

Po možnosti brezžične.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Brez Gesla ::

Zdravo,

trenutne zicne pisarniske slusalke JABLA GN2000 (vem ja gnile za pop****t) imam namen v bliznji prihodnosti zamenjat za brezzicne. Iscem naglavne brezzicne slusalke po moznosti ce je varianta da se povezujejo preko Bluetooth-a. Rabim jih 95% za sluzbo za v pisarno, uporaba za par telefonskih klicev na dan (morajo imet mikrofon), obcasno kaksen youtube videospot, kaksen radio itd.

Racunalnik katerega imam v sluzbi omogoca BT povezavo zato tu ne bo problemov, zanima pa me ker jih imam recimo za vikend namen recimo vzeti domov, kako se obnesejo z bluetooth uporabo z telefonom? Poleg tega me zanima situacija da so slusalke povezane na PC in telefon obenem pac v sluzbenem casu, lahko ko prejmem npr. klic iz PC-ja tega opravim, potem pa me klice nekdo na privat telefon ki je pravtako povezan na slusalke, to deluje ali slusalke omogocajo povezavo le ene naprave naenkrat, drugo pa onemogoci?

neptun319 ::

Skratka pred tremi dnevi sem dobil domov Sennheiser in ear Momentum za android, ki sem jih naročil iz BB. Sedaj prvič v življenju vračam izdelek, ker sem nezadovoljen. Imam slušalke Klipsch S4, ki so v veliko pogledih boljše.
Sennheiser Momentum in ear vs. Klipsch S4
1. So manj udobne za moj uho. Manj zatesnijo in izolirajo zvok iz okolice.
2. Igrajo preveč potiho, čeprav so po specifikacijah glasnejše...
3. Pri visoki jakosti na nekaterih napravah hreščijo (WTF-slušalke za 75EUR :O).

To sem dojel v 10 min, jih zapakiral in vrgel v kot, da jih vrnem. Skratka razočaran totalno. Možno je da so bile kaj pokvarjene? Si pa ne mislim belit glave, kaj je bilo narobe. Skratka slušalke Samsung zraven telefonov S klase jih za moj okus prekašajo (price/perforamnce).

Si ne upam kupit drugih, ker me je strah, da mi zopet ne bo kaj pasal. Saj sem zadovoljen s Klispch S4, ki jih imam že 5 let za VSE aktivnosti (tudi med košnjo trave z lakserco in tekom) in še vedno delujejo. Je pa rahlo neugodno to, da in ear slušalk ni mogoče nikjer probat!!!

Zgodovina sprememb…

TheBlueOne ::

Sicer sem ze priporocal, ampak dodam se link na review.

https://www.whathifi.com/soundmagic/e10...

Na aliexpresu jih dobis za 35USD in so na vsak nacin presenecenje. Kupil sem jih, ker mi je skoda uporabljati drage slusalke za tek in po treh letih delujejo BP, kvaliteta zvoka za ceno pa je za moj okus neverjetna.

@neptun319, verjetno so pokvarjene.

Zaphod_B75 ::

Še mojih 5 centov:

MEMT X5 https://audiobudget.com/product/MEMT/X5 res dober sound, 15€ na alixpressu, pozitivno presenečenje nad kvaliteto zvoka, sound signature jem... priporočam
https://www.aliexpress.com/item/Origina...
PRIME B350+, Seasonic 750W, Ryzen 5 5600X, 16GB DDR4, Radeon 6650XT, WIN10

igor0203 ::

Tele MEMT X5 so za to ceno res odličen deal.

T_F_7 ::

Kupujem in-ear slušalke brezžične slušalke za gledanje TV, ki je brez bluetootha. Ne rabijo biti top slušalke. Kolikor sem gledal, brezžične slušalke niso kompatibilne s televizijami, vsaj tiste, ki sem jih počekiral ne. Katere slušalke oz. slušalke + adapter mi svetujete? Tnx.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

"Kvalitetne" in-ear slušalke do 50€

Oddelek: Kaj kupiti
203464 (2358) FoxKnox
»

Slušalke za v ušesa

Oddelek: Kaj kupiti
203950 (3380) clancy
»

In ear slušalke pod 150 eur

Oddelek: Kaj kupiti
8725 (541) martincek1
»

In-ear slusalke

Oddelek: Zvok in slika
263790 (3188) iME
»

Kater in-ear slušalke?

Oddelek: Kaj kupiti
355751 (3775) Janac

Več podobnih tem