Forum » Informacijska varnost » MNZ načrtuje nakup nadgradnje IMSI lovilca
MNZ načrtuje nakup nadgradnje IMSI lovilca
poweroff ::
In sicer za leto 2019, čeprav zakonodaja še ni bila sprejeta: https://telefoncek.si/2018/07/19/2018-0...
sudo poweroff
simba89 ::
Zanimivo.
Stvar se res dolgo časa vleče. Veliko denarja, če vedo, da nimajo zakonske podlage za IMSI lovilec.
Moje mnenje je, da se z IMSIjem lovi majhne ribe in tiste, ki niso osnovno podkovani o načinu delovanja tovrstnih naprav.
Predplačniški telefoni, ki se menjajo na en teden in Signal ali whatsup reši veliko stvari.
Stvar se res dolgo časa vleče. Veliko denarja, če vedo, da nimajo zakonske podlage za IMSI lovilec.
Moje mnenje je, da se z IMSIjem lovi majhne ribe in tiste, ki niso osnovno podkovani o načinu delovanja tovrstnih naprav.
Predplačniški telefoni, ki se menjajo na en teden in Signal ali whatsup reši veliko stvari.
poweroff ::
Kar pravim že nekaj časa je, da signal intelligence, se pravi prisluhi, ne more biti glavna osnova za zbiranje dokazov. Daleč bolj pomemben je human intelligence.
sudo poweroff
starfotr ::
Meni se pa vedno bolj zdi, da oni kupujejo iz čisto drugih vzgibov. Zato, da bo nekdo zaslužil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skripal (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 31637 (17386) | Pac-Man |
» | Vrednost kovancev?Oddelek: Loža | 3443 (1841) | Shkorc |
⊘ | John Bolton - nov svetovalec za nacionalno varnostOddelek: Problemi človeštva | 1367 (1303) | zee |
» | BaterijaOddelek: Pomoč in nasveti | 3695 (2588) | klekej |