Forum » Zvok in slika » JBL flip 4 servis garancija
JBL flip 4 servis garancija
CleanPower ::
Pozdravljeni,
a mogoče kdo ve kje v slo se lahko uveljavlja garancija za jbl prenosne zvočnike? zvočnik je bil sicer kupljen v DE.. ali ga moram poslati nazaj v DE?
a mogoče kdo ve kje v slo se lahko uveljavlja garancija za jbl prenosne zvočnike? zvočnik je bil sicer kupljen v DE.. ali ga moram poslati nazaj v DE?
bobby ::
Vprašajna pooblasceni servis v Slo.
Ce imajo ok urejeno s principalom potem ne bi smelo bit problema. Ce ne, te lahko zavrnejo pa pol v DE posljes.
Ce imajo ok urejeno s principalom potem ne bi smelo bit problema. Ce ne, te lahko zavrnejo pa pol v DE posljes.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
r3dkv1c4 ::
Zakaj ne pošlješ kar v Nemčijo in imaš najmanj sitnosti.
Tam ne komplicirajo, kot pri nas.Strošek je zanemarljiv.
Max 18€.
Tam ne komplicirajo, kot pri nas.Strošek je zanemarljiv.
Max 18€.
Vsaka stvar ima svojo mejo.
You can ban me, but you can't shut me down!
You can ban me, but you can't shut me down!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletni trgovec noče prodati naročenega blaga (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13356 (9887) | DeeJay |
» | Autodoc in rezervniavtodeli24 legit?Oddelek: Na cesti | 3002 (2809) | Generton |
» | Nakup rabljenega avtomobila iz Nemčije.Oddelek: Na cesti | 19211 (16398) | pr2501 |
» | Nakup avtomobila katerega se ne dobi v Sloveniji ?Oddelek: Na cesti | 3614 (2182) | pe3c |
» | OnePlus One bo na voljo brez povabil (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 21222 (16077) | kronik |