» »

poštarca - delavska hranilnica

poštarca - delavska hranilnica

đus000 ::

Pozdravljeni. Imam en glup problem. Dobesedno. Kadarkoli sem se vpisoval na spletni strani delavske hranilnice, vstop za fizične osebe - https://dheb.delavska-hranilnica.si/fiz... si kliknil na link, in nikoli mi ni bilo potrebno vpisovati uporabniškega imena, samo geslo je bilo potrebno. Nevem pa zakaj kar naenkrat to ne dela več, in moram vpisati uporab ime in geslo. To sploh nebi bil problem, ampak uporabniško geslo sploh ne dela, tisto ki so nam ga dodelili. Ugl ne razumem jaz več nič od tega.. Imam spletno banko od skb 10 let, nobenega problema. Tole sranje od delavske, pa tale potrdila pa certifikati, pa ostalo sranje, ni čudno da se use takoj zbrka.
A ma kdo kak nasvet kako nazaj usposobit to?
  • spremenil: đus000 ()

janezvalva ::

verjetno se ti je v spletnem brkljalniku nekaj zamešalo. reinštaliraj browser ter certifikat

Mavrik ::

V brskalniku nimaš svojega certifikata za dostop in posledično te spletna stran ne prepozna.

(In to da ne rabiš drekavega SKB kalkulatorčka prednost.)
The truth is rarely pure and never simple.

reeves ::

Za uporabniško ime in geslo te vpraša samo v primeru, da nimaš inštaliranega certifikata. Drugače samo izbereš certifikat in vpišeš geslo. Prijava preverjeno deluje normalno. Preveri certifikat.

grofsi ::

Pocisti zgodovino v brskalniku. Meni je to pomagalo in deluje kot je delovalo prej.
Lp

đus000 ::

Zgodovino in vse se mi pobriše vsakič ko zaprem firefox.. In tudi certifikat sem pogledu, je v firefoxu. Oz sem ga izbrisal, pa še enkrat uvozil. Pač tole poštarco. Tak da nevem kje je problem..

jukoz ::

Pred prijavo na banko izklopi antivirus in poročaj če je kakšna sprememba.
In če je, še povej keri antivirus imaš.

joze67 ::

Certifikat (osebni) še velja?

Alamar ::

Če ti je stari certifikat potekel in imaš nov certifikat, moraš poklicati na DH, da ti ponovno aktivirajo uporabo spletne banke. Ne bo ti delalo, dokler ti oni s svoje strani ne odobrijo uporabo certifikata.

OZZY ::

Problem je sam firefox. Dogaja se, da certifikata več ne zazna ko daš ključek notri. Ali se to zgodi ob posodobitvi ali kako drugače ne vem. Rešitev je uporaba IE ali opere. Mislim, da crome tud funkcionira.
Včasih pa pomaga brisanje zgodovine in piškotkov.

probaj iti po teh navodilih of gorenjske banke:
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q...
Go with the flow.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

katera Banka (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
19056630 (6153) cortez
»

SKB NET - spletno bančništvo

Oddelek: Omrežja in internet
238627 (7777) matter
»

Izbira banke (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
19455108 (31843) MrStein
»

Ob vstopu na stran spletne banke mi ne ponudi okna s certifikatom

Oddelek: Pomoč in nasveti
429250 (6934) mepa
»

Spletno bančništvo in varčevalni računi.

Oddelek: Omrežja in internet
173703 (3253) branc

Več podobnih tem