Forum » Strojna oprema » USB port na P 122?? Kako?
USB port na P 122?? Kako?

MI_KO ::
Znanec si je kupil nov printer (Lexmark z25 v šparovi akciji za 9000). Sedaj pa ima težavo, ker ga ne more priklopit na svojega starega pentiuma (katerega koristi samo za word), ker računalnik nima usb portov.
A obstaja kaka razširitvena kartica ali kaj podobnega, tako da bi en isa (oz. pci, če ga ma?) slot žrtvoval za usb.
Nakup novega računalnika skoraj da ne pride v poštev.
Nasveti??
A obstaja kaka razširitvena kartica ali kaj podobnega, tako da bi en isa (oz. pci, če ga ma?) slot žrtvoval za usb.
Nakup novega računalnika skoraj da ne pride v poštev.
Nasveti??

viper ::
seveda se da dobit.
eno vprasanje: tvoj znanc, ki je kupu tega lexmarka. a mi lohk pove, ce je dubu zraven barvno in CB kartuso, ter ce sta v printerju obe kartuski skup (mam stari lexmark z11, ki lahko ima eno kartuso not - al barvno ali CB) in ker sem z njim bil zelo zadovoljen, bom najbrz tega kupu. tut u sparu :). sam ce ma obe kartusi zraven in lepo notri v ohisju, da ni treba teb menjavati kartuse, kot jih rabis. povej prosim cimprej.
lp
eno vprasanje: tvoj znanc, ki je kupu tega lexmarka. a mi lohk pove, ce je dubu zraven barvno in CB kartuso, ter ce sta v printerju obe kartuski skup (mam stari lexmark z11, ki lahko ima eno kartuso not - al barvno ali CB) in ker sem z njim bil zelo zadovoljen, bom najbrz tega kupu. tut u sparu :). sam ce ma obe kartusi zraven in lepo notri v ohisju, da ni treba teb menjavati kartuse, kot jih rabis. povej prosim cimprej.
lp
I've got spinning wheels, baby! Heck let's do this!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cheap-Ass tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 4044 (3468) | TheJack |
» | *tiskalnik inkjet* kako poceni tiskati?Oddelek: Kaj kupiti | 2432 (2184) | nodes |
» | Tiskalnik kater?Oddelek: Kaj kupiti | 1816 (1557) | SLOWWWeb.net |
» | Kateri printer? HP ali LexmarkOddelek: Kaj kupiti | 2135 (1950) | tedybear |
» | printrji & barve za njihOddelek: Kaj kupiti | 1052 (967) | asteroidk |