Forum » Pomoč in nasveti » Unicen snemalnik zaradi overburninga
Unicen snemalnik zaradi overburninga
miki16 ::
Ker imam se 11 dni garancije me zanima ce je ze kdo unicil svoj snemalnik zaradi zganja cez mejo?
lp
lp
Sami ::
Ja, CD-ji se ti lahko uničijo, da pa se ti uniči snemalnik pa prvič slišim. Prepričan sem, da se ti zaradi tega ne more uničiti.
LP
LP
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
gumby ::
bojda se je ene starejše pekače dalo uničiti na tak način... z novejšimi ne bi smelo biti problemov
sicer se pa prepričaj, dokler je še v garanciji
sicer se pa prepričaj, dokler je še v garanciji
frenk ::
lahko bi ga tako uničil(če bi se dalo seveda) in uveljavil garancijo...tko bi dobu nov snemalnik zastonj
Blue22 ::
ej od kje naprej so pa ti "novi" pekači ki se naj nebi uničli...npr. artec 40*12*24 je že ta vrsta... drugač pa muj frend s plextorjem vse avdio cdje navije kolkar more...pa mu zadeva nč ne zajebava...
kurc kne vem kaj bi napisu
gumby ::
mislil sem na prve pekače... 1x, 2x in podobne
nekaj se je govorilo, da jih lahko overburn pokvari, ampak se ne spomnim več točno
nekaj se je govorilo, da jih lahko overburn pokvari, ampak se ne spomnim več točno
Azrael ::
Moj Philips 2x, lahko peče samo na 650 MB CDje, na več niti pod razno; če mu dam 700 MB CD, ga niti ne prepozna kot RW medij, overburning pa sploh ni možen. 650 MB je zanj meja in pika. Sem pa slišal, če si uporabil nek shekan firmware, je ta pekač znal delati tudi s 700 MB CDji, samo, bilo vsaj 50 : 50 možnost, da pekač crkne, takoj ali zelo kmalu. Tako, da so pekači v osnovi zaščiteni pred uporabniki, ki imajo prevelike želje, koliko MB spraviti na medij.
LP, Azrael
LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.
Bane_ ::
da vam razložim kako se to dela!
Vzemu napetost 12V ali več (jaz sem vzel akumulatorski polnilec) Samo za trenutek das k čipom in stvar ne deluje več seveda se tega ne vidi ker si skuril kakšen čip !Neseš nazaj rečeš da ne dela pa da ne veš kaj je narobe pa ti ga zamenajo ! Sam seveda morš bit tih
Vzemu napetost 12V ali več (jaz sem vzel akumulatorski polnilec) Samo za trenutek das k čipom in stvar ne deluje več seveda se tega ne vidi ker si skuril kakšen čip !Neseš nazaj rečeš da ne dela pa da ne veš kaj je narobe pa ti ga zamenajo ! Sam seveda morš bit tih
Pa da ga izradim sa čekičem za intel pa se to ne pomaga!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kaj s filmčki velikosti 701MBOddelek: Pomoč in nasveti | 1981 (1399) | fahrenGONE |
» | Kako zapisati 800MB CD v Neru?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1955 (1592) | Predator |
» | TEAC W540E mi prepočasi peče ! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4747 (3790) | sidney |
» | NERO Video CdOddelek: Pomoč in nasveti | 1042 (953) | Gunny |
» | Prazni CD-ji - Kvaliteta!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2194 (1637) | Lime |