Forum » Kaj kupiti » Blackberry telefon?
Blackberry telefon?
WhiteAngel ::
Kot dolgoletni uporabnik Nokie N900 želim zamenjati telefon s čim novejšim, ki bi imel fizično tipkovnico. Kolikor gledam, ima le Blackberry modele Key s tako tipkovnico. Ga kdo ima? Kako se obnese? Ali se da namestiti gor kakšen ne-stock Android? Se baterija in sd kartica lahko menjata? Za velikost/težo in ceno mi je vseeno.
zee ::
Kupovanje aparata znamke Blackberry leta 2018 je metanje denarja skozi okno. Softverske tipkovnice se dosti bolje obnesejo od fizičnih.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
tony1 ::
Sam ga imam, in sem čisto zadovoljen s tipkovnico. No, seveda ima N900 100x boljši dizajn (tipkovnica, ki se zloži pod zaslon je zakon), BB pa je en velik cegu s tipkovnico na dnu, ki potegne za sabo zmanjšan zaslon.
Za ne-stock Android ne vem, SD kartico se odstrani hkrati s SIM kartico, baterija pa je odstranljiva samo na servisu...
Mene sicer bolj moti zaobljeno steklo ob robu (razbil zaslon po dveh mesecih). Izkazalo se je tudi, da mi tako zelo široki telefoni (tipkovnica gor ali dol) ne sedejo, naslednji bo pol manjši.
Aja, še to: s solidnim etuijem (glej zgornji problem s fuč zaslonom) BB postane težak ko cegu in ti lahko še po tej plati začne hoditi po živcih...
Za ne-stock Android ne vem, SD kartico se odstrani hkrati s SIM kartico, baterija pa je odstranljiva samo na servisu...
Mene sicer bolj moti zaobljeno steklo ob robu (razbil zaslon po dveh mesecih). Izkazalo se je tudi, da mi tako zelo široki telefoni (tipkovnica gor ali dol) ne sedejo, naslednji bo pol manjši.
Aja, še to: s solidnim etuijem (glej zgornji problem s fuč zaslonom) BB postane težak ko cegu in ti lahko še po tej plati začne hoditi po živcih...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tony1 ()
WhiteAngel ::
Kupovanje aparata znamke Blackberry leta 2018 je metanje denarja skozi okno. Softverske tipkovnice se dosti bolje obnesejo od fizičnih.
Blackberry Key One sedaj prodajajo na Amazonu za 350 EUR. Softverske tipkovnice mi niso všeč, ker nimaš taktilnega odziva. Kar poskusi slepo tipkati.
zee ::
Edini scenarij, ko bi slepo tipkanje morda prišlo v poštev, je med vožnjo, ko je kakršnokoli tipkanje tako ali tako nepotrebno in nevarno. Za vse ostale stvari je softverska tipkovnica in nekaj trenutkov več kot dovolj. Če bi virtualni asistenti podpirali slovenščino, še tipkovnice ne bi potreboval.
zee
Invictus ::
Edini scenarij, ko bi slepo tipkanje morda prišlo v poštev, je med vožnjo, ko je kakršnokoli tipkanje tako ali tako nepotrebno in nevarno.
Očitno nisi nikoli videl kako salesi tipkajo na blackberry tipkovnico.
Hitreje kot jaz na računalniško.
In avto ni edini scenarij...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BlackBerryjev Passport bo kvadratastOddelek: Novice / RIM BlackBerry | 8627 (6369) | zee |
» | V sredo dan D za blackberryjeOddelek: Novice / RIM BlackBerry | 11261 (8336) | LordPero |
» | slepo tipkanje (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 17364 (11383) | tiiasa |
» | iPhone s tretjino dobička pametnih telefonov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8080 (5652) | we_are_borg |
» | Desetprstno tipkanje (učenje) (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 24521 (22695) | strictom |