Forum » Loža » ashopstory.com nateg ali super ugodno orodje?!
ashopstory.com nateg ali super ugodno orodje?!
Parkelj ::
Spostovani, naletel sem na www.ashopstory.com in me zanima, ali je slucajno ze kdo kaj kupoval pri njih, ker tole mi smrdi na nateg, tako poceni Makita kita se nisem videl nikjer.
- spremenilo: Parkelj ()
DOOM_er ::
if it looks and smells like bullshit, probably is.
Robots will steal your job. But that's OK
nejcek74 ::
Dzizus, Cloveska neumnost : 1 šans je, da je nateg, recimo:
Identifikacija prodajalca: nima fukin osnovnih podatkov kdo je prodajalec, a to da ne vidis katera pravna oseba je prodajalec ti ni sumljivo? Iz katere drzave?
Obveščenost potrošnika, FAQ, splošni pogoji: genericni zapis, brez kakrsnegakoli podatka
Shipping and returns: a to da je zastonj posiljajo povsod po svetu, brez omejitev, including South Pole, doesn't ring a bell?
Ali pa to da noben link na strani dela?
Identifikacija prodajalca: nima fukin osnovnih podatkov kdo je prodajalec, a to da ne vidis katera pravna oseba je prodajalec ti ni sumljivo? Iz katere drzave?
Obveščenost potrošnika, FAQ, splošni pogoji: genericni zapis, brez kakrsnegakoli podatka
Shipping and returns: a to da je zastonj posiljajo povsod po svetu, brez omejitev, including South Pole, doesn't ring a bell?
Ali pa to da noben link na strani dela?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejcek74 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prodal Avto - okvarjen avto po 1mescu (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 37679 (25963) | zobnik |
» | Telekom cena iPhone vs SamsungOddelek: Kaj kupiti | 3213 (2324) | Furbo |
» | Amazon - Čudne ceneOddelek: Loža | 3132 (1744) | tomy5 |
» | arhiv objav oglasov spletnega prodajalca avtomobilov (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15793 (14222) | Roadkill |
» | Ebay mora opeharjenemu kupcu povrniti škodoOddelek: Novice / Tožbe | 6830 (5515) | Nimkapu |