» »

Udeležba na poroki

Udeležba na poroki

Temo vidijo: vsi
1 2
3
»

link_up ::

Jasno jype, itak ne pricakujem konvencionalnih procesov v tvojih mozganih. Si pa, hoces noces, nadgradnja narave. Inteligenten, a popolnoma razvrednoten.
In and Out

jype ::

Miselni proces, ki te privede do ugotovitve, da je "tradicija" zgolj sofisticirano poimenovanje za "nimamo pojma, čemu", je skrajno konvencionalen.

vostok_1 ::

Kaj pa če se nekdo poroči ne zaradi tradicije?

Kaj pa če je nekdo ocenil, da se mu ta tradicionalni aspekt zdi fanj, čeprav ni katoliban.
Zgleda, da hočeš povedat, da je tvoj način edini pravi.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

D3m ::

A jype misli vse tradicije na splošno? Ali samo določene?
|HP EliteBook|R5 6650U|

shadeX ::

D3m je izjavil:

Moj bratranec je dal ene 10k za cca. 60 gostov.

Ko sem se zanimal o cifrah pri mojem sorodniku je bila tudi številka okoli 10k. Seveda tukaj se ne šteje čas, organizacija vsega itd. Mislm da je bilo na njegovi poroki okoli 80 gostov.

P.S Z vrednostjo daril so celoten strošek poroke tudi pokrili - bila sta presrečna :)

peaks ::

Smešn...,potem se nekateri hvalijo, kako so pokrili poroko in celo imeli dobiček, pri tem pa marsikoga poslali v zadrego: da z minimalcem kupi lepo cunjo in kuverto.
Čudno, da prek eventima ne izdajajo vstopnic..., parter, prvi sedež desno od neveste itd. Ker, ko pridem s tisto kuverto na ohcet, imam občutek, da plačam vstopnino, dobim pa:
metlatanc,
vlakec z roko na ramenih ženinove tašče
kočijaža,
in pa kajlo med zobmi.
:(

Zgodovina sprememb…

• spremenil: peaks ()

D3m ::

No no g. Skopušnik ni se treba sekirati.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Smurf ::

Hmm.... moje izkusnje so, da na priblizno 2/3 porok na katere sem bil vabljem, daril niso sprejemali.

peaks ::

Sem doživel vabilo, v katerem je pisalo, da se odpovedujeta praktičnim darilom in da zbirata prispevke za medene tedne, ki pa jih potem ni bilo.

jero_no1 ::

Meni osebno je to (ne)prikrito nagovarjanje za darilo v obliki €€€ že na vabilih, precej mimo.
Mogoče se kdo boji, da bo dobil 5 setov kristalnih kozarcev in vsaj 3 multipraktike :)

@mkk20 - nihče nikogar ne pošilja v zadrego. Večina ljudi ima menda vsaj eno primerno obleko za tak dogodek. Če si na minimalcu, daš v kuvereto 50€, čeprav pride 4 članska družina. Tisto o min. 500€/družino v kuverti ljudje preberejo na forumih (kot je tudi ta očitno) in potem jih je sram dat samo 50€ not. Mladoporočenca bosta razumela, če sta normalna in poznata situacijo te družine. Meni je na poroki bolj pomembno druženje s sorodniki in prijatelji, kot pa kolk bom zaslužu. Baje obstajajo primeri, ko si ljudje zapišejo, koliko je kdo dal in prav toliko vrnejo ob identičnem dogodku :)

Smurf ::

Drugace tisto glede daril sem imel v mislih, da tudi denarja niso sprejemali.

Sem bil pa ze na porokah za 100€, do druge skrajnosti, kjer je stala nekaj miljonov (kjer je bil najet cel hotelski kompleks s vkljucenim all inclusivom, zenin prisel na poroko na orjaskim vojaskim topu - Indija).

Machete ::

Ravno dobil vabilo. :))
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

tony1 ::

peaks je izjavil:

Sem doživel vabilo, v katerem je pisalo, da se odpovedujeta praktičnim darilom in da zbirata prispevke za medene tedne, ki pa jih potem ni bilo.

Sam sem doživel vabilo, kjer sta pojasnila, da že vse appliance imata, da pa zbirata denarne prispevke, ker bi si rada enkrat kupila vikend.

Doživel sem pa tudi poroko, kjer sem dal za darilo kuverto z 200 komadi, pa sta mi jih nazaj prinesla, ker da sem grozno pretiraval...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tony1 ()

shadeX ::

Machete je izjavil:

Ravno dobil vabilo. :))

Se boš udeležil? :)
1 2
3
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Poročne slike

Oddelek: Loža
253023 (2248) TheBlueOne
»

Koliko zaračunati za izdelavo videa? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
16231795 (27200) buttplugs
»

civilna poroka in organizacija - predlogi

103722 (3329) branc
»

Najcenejša obleka za na poroko. Kje? :)

289616 (8131) shadeX

Več podobnih tem