Forum » Loža » Udeležba na poroki
Udeležba na poroki
Temo vidijo: vsi
link_up ::
ne hodite na poroke. Temu se preprosto rece, da niste sposobni uzivati srece drugih. Vprasanje kaj je z vaso...
In and Out
damirez ::
Načeloma kdorkoli me povabi na pivo se kar odzovem in grem.
Če bi me kdo povabil na žurko z živo glasbo, kjer se celo noč pleše, pije in dobro je in je ob tam še veliko zrihtanih punc. Zaradi mene če me povabi človek, ki ga prvič vidim bom prišel.
Če bi me kdo povabil na žurko z živo glasbo, kjer se celo noč pleše, pije in dobro je in je ob tam še veliko zrihtanih punc. Zaradi mene če me povabi človek, ki ga prvič vidim bom prišel.
shadeX ::
Ampak te plesne "vlakce" bi bilo pa vseeno potrebno prepovedati
Nič ni treba "prepovedat", če se majo ljudje ob tem fajn. Sam grdo ne gledat ali silit druge v to, če jim tega ne paše delat.
flirtaš in si želiš tujega ženo itd..
Ti maš maš ene fantazije ejga..
cortez ::
Eh, poroke so celodnevni stres. Grem na sorodnikovo poroko, prvo. Če pa je to sorodnik, ki ga vidim enkrat na 10 let....hvala lepa.
Machete ::
Eh, poroke so celodnevni stres. Grem na sorodnikovo poroko, prvo. Če pa je to sorodnik, ki ga vidim enkrat na 10 let....hvala lepa.
Je kar si narediš da je. Lahko si tudi iz umivanja zob narediš stres.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
iso2000 ::
Udeležil sem se parih porok, prijateljev ali sorodstva. Ne plešem in se ne grem tistih igric, se pa pač kaj pomenimo ob dobri hrani in pijači. Mi pa niso take zadeve v nek ekstra užitek. Udeležim se jih bolj iz vljudnosti, za izkazovanje podpore.
jero_no1 ::
D3m ::
Ali se samo meni zdi ali pa so nekateri na S-T negativno nastrojeni zaradi poroke.
So vas v mladosti posiljevali na porokah?
|HP EliteBook|R5 6650U|
Machete ::
Ja obleč se morš nekaj več kot strgano trenerko, spravit na lokacijo, tam bit socialen in brez računalnika pol dneva. Ni to kar tako :]
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
Šmorn ::
500 EUR ne mislim dajati za darilo, pa bom priča za kolega. Poleg tega me bo stal še prevoz za ženina in nevesto ter nova obleka. Žurka je pa žurka, se jih ne branim.
jype ::
D3m ::
Ahhhh daj no, nakladati ti pa ni treba. Ziher so samo ponudili ne pa silili.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Silili so. Zdaj, kadar moram priti iz socialnih razlogov, vedno nesem fotoaparat s seboj, pa je precej bolje.
Jerry000 ::
jypu verjamem. Sem v istem bil. Folk prav sili alkohol. Mu rečeš "ne hvala, ne pijem alkohola" in še vedno sili. Potem pa vzameš, zliješ po tleh in so jezni :D. Fotoaparat tudi mene rešuje, če grem na kake takšne žurke. Sicer ne maram žurk, tako da je to malokrat.
Smurf ::
TheBlueOne ::
Idealno bi bil, ce bi v celem zivljenju lahko sel samo na eno, da vidis kako je in da ne bi bila moja. Poroke so drago druzenje vecinoma mladih, og glasbi ter salah za penzioniate.
vostok_1 ::
Alkohola lih ne. Če je pa gosti sok toj pa drugo.
Z alkoholom ni pretirano narobe, če si dovolj prisebna oseba, da ne zlorabljaš.
Jype pa ne pije predvsem zaradi tega, ker se boji, da bi mu kocine končno prišle ven.
Saj veš, toxic masculinity.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vostok_1 ()
vostok_1 ::
yep. Jeba je bit skrano emasculiziran straight moški. Mu vrjamem.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Meni ni težko pustiti obeh gumbov pri miru. Da je vaša kultura taka, da človek potrebuje razlog, da ne pije alkohola, pove ogromno o vas in ničesar o meni.
Jupito ::
kok ste stari? 13 let?
Kaj ti bo nekontroverzna tema, če si pa lahko vedno in v vsem najdeš probleme?
I used to be with it, but then they changed what it was.
Now what I'm with isn't it and what's it seems weird
and scary to me. It'll happen to you!
Now what I'm with isn't it and what's it seems weird
and scary to me. It'll happen to you!
mmcmmc ::
Kdo pa vas vabi vse na poroke, da si lahko zbiraš, če greš ali ne?
Če te vabi sorodnik ali pa prijatelj itak da greš, če ne je to nevljudno do njih. Ali vas kar tam neki tipsoni vabijo?
Če te vabi sorodnik ali pa prijatelj itak da greš, če ne je to nevljudno do njih. Ali vas kar tam neki tipsoni vabijo?
Kroos ::
@mmcmmc Mene recimo vabi kolega s katerim sva bila sošolca in sva se recimo kar dosti družila včasih, sedaj pa se že vrsto let vidiva (več ali manj) 1x na leto, pa še to na kakem eventu, ki ga organizira nek drug kolega. Kam se potem kategorizira to?
Dri3r ::
V mojem svetu so zadnje čase popularne poroke v ožjem družinskem krogu + peščica izbranih, tako da vedno z veseljem grem če sem vabljen.
Svojo pa sem organiziral kot presenečenje zraven krsta drugorojenega, tako da ni vedel nihče razen prič. Nastal je res dober spontan piknik žur in bilo je veliko smeha na račun te skrivnostnosti. Za darila in obleko se noben ni rabil sekirati niti se nihče ni mogel vtikati v sam potek. Iger valda ni bilo. Skratka win-win.
Svojo pa sem organiziral kot presenečenje zraven krsta drugorojenega, tako da ni vedel nihče razen prič. Nastal je res dober spontan piknik žur in bilo je veliko smeha na račun te skrivnostnosti. Za darila in obleko se noben ni rabil sekirati niti se nihče ni mogel vtikati v sam potek. Iger valda ni bilo. Skratka win-win.
dri3r
Map ::
Tudi znanec je podobno izkoristil sinovo prvo obhajilo. V petek se je poročil in v nedeljo povabil vse kolege. Vsi so prišli neobremenjeni, nič zrihtani in brez daril. Ko so ga začeli spraševat, zakaj tako velika fešta in z živo glasbo, jim je pa povedal, da se je v petek poročil. Menda fešta da dol padeš.
mmcmmc ::
@mmcmmc Mene recimo vabi kolega s katerim sva bila sošolca in sva se recimo kar dosti družila včasih, sedaj pa se že vrsto let vidiva (več ali manj) 1x na leto, pa še to na kakem eventu, ki ga organizira nek drug kolega. Kam se potem kategorizira to?
Očitno te on ima za prijatelja in te hoče pri enem najpomembnejših življenskih dogodkov zraven.
Ali pa daješ tako debele kuverte, da si vsepovsod dobrodošel. Če slednje, se priporočam. (Hec)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mmcmmc ()
poweroff ::
Jah, če takoj vse spiješ, potem pijačo kvečjemu skrivajo pred tabo.
Iz firbca in offtopic: Kakšen razlog pa stoji za tem, da ne piješ alkohola?
Ker je zanič in mi ne paše?
sudo poweroff
tryhard ::
Jah, če takoj vse spiješ, potem pijačo kvečjemu skrivajo pred tabo.
Iz firbca in offtopic: Kakšen razlog pa stoji za tem, da ne piješ alkohola?
Lagano pitje je neokusen vir kalorij, bolj močno pa predolgo drži efekte, zraven tega ne prrnašam neželjenih učinkov.
Ali se samo meni zdi ali pa so nekateri na S-T negativno nastrojeni zaradi poroke.
Se odnos med partnerjema spremeni po poroki? Ali pa je to zgolj tradicija, ki ni ravno nujna?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tryhard ()
MasterTade ::
Priznam da nerad grem če ni nekdo iz družine. Vse te ceremonije, ki so ob vsej statistiki ločitev že malo izgubile tisti čar in pomen
Pika na i ::
#000000 ::
Bil pred leti v Srbiji, tam so v igri kuverte in ne ekonom lonci in mlinčki za kofe ko pri nas, samo wtf si mislš, bil pr sricu par let nazaj v LJ, kuku lele sirotinja, kolega se je ženu in reku a greš za pričo sem odklinil, ampak podaril pralni stroj, fuck off poroke :)
Se motiš. Še vse poroke na katerih sem bil, so kot darila prihajale kuverte. Še za rojstni dan, osebno ne kupujem več daril ampak dam kuverto in to je to.
tisti, ki ste bili "žrtve" poroke. Bi se še enkrat poročili? :)
Nisem bil nobena žrtev poroke, to je bila tako moja želja kot želja moje (zdaj) žene. In seveda bi še enkrat naredila enako.
Tisti, ki mu je čez 2 leti žal, da se je poročil (in ni ločen), bi bilo morda res zanj bolje, da se ne bi :)
Veliko mojim kolegom je najboljši izgovor, da je predrago in da gredo za ta denar raje na kakšno dolgo potovanje ali si kupijo boljši avto, motor. Če zdaj malo grdo napišem - če se ne poročiš, potem tistih €€€ od daril itak ne dobiš, tako da si na 0 :) Nama so se stroški poroke ravno pokrili ter ostalo je še za krajše poročno potovanje in nekaj malenkosti, s tem da so starši kar precej prispevali. Sam se ne obremenjujem z višino daril - v šali sem večkrat reku moji, da če bo na najino poroko vsak prinesu 20€ za večerjo je dovolj - pijačo, ansambel in torto pa častiva midva in bo vse super :)
Sem pa tja na kakšno poroko greva, za darilo dava nekaj simboličnega v fizični obliki, v kuverti pa od 100 - 200€, odvisno kolk smo si blizu z mladoporočencema.
Verjamem pa da je poroka ob preseravanju (naj se vidi navzven, da mi pa lahko) velik strošek in ti ob povprečni svatbi s 100 ljudmi + vse ostalo strošek tudi nad 15k € ne uide.
Jerry000 ::
Meni ni težko pustiti obeh gumbov pri miru. Da je vaša kultura taka, da človek potrebuje razlog, da ne pije alkohola, pove ogromno o vas in ničesar o meni.
+1
link_up ::
500€ je nekje normalno na druzino. Kot sem pa ze napisal sta pa degradacija in feminizem naredili svoje...
In and Out
[D]emon ::
Sladko se mi jebe za te tradicionalne pizdarije a la poroke, krsti ipd. Socializiram se takrat ko meni sede, ne takrat ko drugi to pricakujejo.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poročne slikeOddelek: Loža | 3015 (2240) | TheBlueOne |
» | Koliko zaračunati za izdelavo videa? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 31696 (27101) | buttplugs |
» | civilna poroka in organizacija - predlogiOddelek: Loža | 3713 (3320) | branc |
» | Najcenejša obleka za na poroko. Kje? :)Oddelek: Loža | 9611 (8126) | shadeX |