Forum » Omrežja in internet » nemogoče hkratno brskanje in prenašanje
nemogoče hkratno brskanje in prenašanje
lionbaby ::
Živjo. Bom kratka in jedrnata, ker sem na robu z živci :)
Pred kratkim sem si kupila nov laptop, z windowsi 10, hitrost neta 48 Mb/s ( smo na neki beli lisi doma, to je največ kar se da naredit glede hitrosti)
Na starem računalniku sem lahko brez problema na primer loadala filme in hkrati brskala po netu, gledala youtube, itd. Sedaj pa tega ne morem več počet. Tudi če loadam s hitrostjo na primer nekaj kb/s, ne morem odpret nobene spletne strani. Pa tudi redko redko katero spletno stran lahko odprem "v ta prvo"...večinoma moram stran parkrat osvežit, da mi jo odpre.
btw, na telefonu lahk ta čas ko loadam normalno brskam po netu. A mi znate prosim prosim pomagat?
Pred kratkim sem si kupila nov laptop, z windowsi 10, hitrost neta 48 Mb/s ( smo na neki beli lisi doma, to je največ kar se da naredit glede hitrosti)
Na starem računalniku sem lahko brez problema na primer loadala filme in hkrati brskala po netu, gledala youtube, itd. Sedaj pa tega ne morem več počet. Tudi če loadam s hitrostjo na primer nekaj kb/s, ne morem odpret nobene spletne strani. Pa tudi redko redko katero spletno stran lahko odprem "v ta prvo"...večinoma moram stran parkrat osvežit, da mi jo odpre.
btw, na telefonu lahk ta čas ko loadam normalno brskam po netu. A mi znate prosim prosim pomagat?
harvey ::
A mi znate prosim prosim pomagat?
Malo več informacij - kateri klient (torrent), kateri brskalnik, ipd. bi bilo za začetek dobrodošlo, da bi ti lahko kdo bolj usmerjeno svetoval.
Kako se pa zadeva obnaša, ko ne "loudaš"? Za začetek omeji tudi upload in ne samo download in opazuj. Glede telefona pa, ali imaš takrat, ko prenašaš, na telefonu mobilne podatke izklopljene in uporabljaš wi-fi?
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harvey ()
krneki0001 ::
Preveč povezav v torrentih. Omeji na klientu število povezav.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
lionbaby ::
Finta je v tem, da težave niso vezane na program torrent...sedaj imam utorrent, pa mela sem že bitorent, tudi brskalnik...sem probala chrome itak, pa firefox in explorer :), pa so povsod iste težave. Tudi če ne vlečem torentov, ampak prenašam kako navadno datoteko iz neta, imam težave. Na telefonu mam tudi wi-fi, pa vse dela normalno. Sumim, da bi morasla direkt v računalniku kaj naredit? Kaj pa, če so krivi windowsi...če menda 10 skoz nekaj v ozadju posodablja, pa zaradi tega zmanjka hitrosti?
zdaj nekaj vlečem iz neta, pa sem hotela odpreti eno spletno stran, pa ni šlo, in sem tam kliknila OMREŽNA DIAGNOSTIKA WINDOWS. Pa mi ej ven vrglo tole: "The DNS server isn't responding*
aja pa še to: internet mi "ven meče". To pomeni, da na modemu gori zelena luč ( kadar je tam kaj narobe se prižge rdeča luč), interneta pa ni. muchas čudno je vse skupi
zdaj nekaj vlečem iz neta, pa sem hotela odpreti eno spletno stran, pa ni šlo, in sem tam kliknila OMREŽNA DIAGNOSTIKA WINDOWS. Pa mi ej ven vrglo tole: "The DNS server isn't responding*
aja pa še to: internet mi "ven meče". To pomeni, da na modemu gori zelena luč ( kadar je tam kaj narobe se prižge rdeča luč), interneta pa ni. muchas čudno je vse skupi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: lionbaby ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 486349 (36485) | Rias Gremory |
» | IP TV + net na istem kablu - kockanje televizije?Oddelek: Omrežja in internet | 10984 (10051) | car100 |
» | Izpad interneta pri T-2 samo pri prejemanju podatkov iz Bittorrent omrežja, ne pa priOddelek: Omrežja in internet | 5653 (4129) | Jst |
» | Počasno loadanje spletnih strani v vseh browserjihOddelek: Pomoč in nasveti | 1428 (910) | mat3 |
» | internet konekšn gone bad :(Oddelek: Omrežja in internet | 2222 (1890) | vipeer |