Forum » Izdelava spletišč » Dinamična web page (ASP, VBScript)
Dinamična web page (ASP, VBScript)
Nazgul ::
Zanima me kako je možno nardit npr. to da ko izbereš neko vrednost v drop down boxu (select) da se takoj za tem v nekem text boxu (input) ki je nekje drugje na istem zaslonu zapiše neka vrednost glede na no kaj si izbral prej v drop down boxu? Vem da pod select daš dogodek onchange sam pol ne vem kako dobiti vrednost ki si jo izbral in ne vem kako zapisat neko vrednost v text box, torej v glavnem ne vem kako dostopati, manipulirati z onimi html elementi (select, input). Kdo ve?
Trinitron ::
To je pa kr teško. probi si zdawnloadat kakšn toturial od ASP-ja, ki je tukaj. . Če bi pa rt naredu v PHP-ju al pa kakšno CGI skripto, ti pa ne znam pomagat.
YuLcE ::
V ASP.NET je to popolnoma easy, kar se lahko prepričaš na www.w3schools.com ali na www.asp.net , kjer najdeš veliko primerov in vsega, sicer pa raje povej v čem delaš da ti lažje pomagamo...
(ASP.NET ima spletni dogodkovni model - programiraš enako kot da bi programiral normlano aplikacijo z dogodki - kar je za moje pojme zelo dobrodošlo in poenostavi veliko stvari)
LP
(ASP.NET ima spletni dogodkovni model - programiraš enako kot da bi programiral normlano aplikacijo z dogodki - kar je za moje pojme zelo dobrodošlo in poenostavi veliko stvari)
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Visual C#] TableAdapterOddelek: Programiranje | 1131 (1007) | detroit |
» | Pol milijona pohekanih spletnih strežnikov - med njimi tudi slovenski!Oddelek: Novice / Varnost | 5955 (3886) | poweroff |
» | [ASP.NET] problemOddelek: Izdelava spletišč | 2165 (1815) | Microsoft |
» | Katera spletna tehnologija bi bila najbolj primerna?Oddelek: Izdelava spletišč | 1651 (1276) | mte |
» | ASP.NET(jezik C#) vs. PHP (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 10667 (9311) | Nerdor |