» »

Program za beleženje uporabe računalnika

Program za beleženje uporabe računalnika

TheRocky ::

Že nekaj časa za sorodnico iščem program, ki bi beležil uporabo računalnika. Gre za problem mulca, ki malo preveč visi na računalniku. Gre za računalnik z Windows 10, uporabnik pa nima Microsoft računa. Dovolj bi bilo, da bi program beležil čas, ko je računalnik prižgan in čas zagnanih aplikacij. Mora pa se beležit za vse uporabnike in biti omogočen pregled za vsaj kak teden nazaj.
Kolikor mi je uspelo prebrskat ponudbo, gre za programe, ki vse podatke pošiljajo v cloud. To je fino za oddaljen nadzor, mi pa takšna varianta ne diši iz varnostnega vidika. Ponavadi programi beležijo še zgodovino brskanja, vnose preko tipkovnice, delajo zaslonske slike... Takšno vohunjenje ni zaželjeno, niti ne vem, kako to obremenjuje računalnik. In vprašanje, kako bi se na tak program pritožil antivirus. Našel sem tudi nekaj programov, ki lepo delujejo, na žalost pa beležijo samo za uporabnika, kjer so bili nameščeni(mama in mulc imata različna uporabnika).

DamijanD ::

(ManicTime mogoče) sem prepozno prebral, da rabiš za vse uporabnike...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: DamijanD ()

#000000 ::

eventvwr mism da bo že kr dosti blizu, je že v winsih od bog ve kdaj, malo boš pa raziskoval, jest se ne spomnim natančno kje treba gledat, vem pa da se da videt kdaj je bil zagnan in ugasnjen pa verjetno še kej.

Bonsai ::

qustodio.com

Imam dobre izkušnje s tem. Uporabljam pa samo urnik od kdaj do kdaj in koliko časa mulc lahko uporablja comp.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bonsai ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

"starševski nadzor"

Oddelek: Omrežja in internet
132939 (1033) fosil
»

Nataša Pirc Musar - shranite IP (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
5410566 (8579) MisterR
»

AT&T z majem vpeljuje omejitve prenosa (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
10220979 (17358) Bistri007
»

Nadzor na, izven delovnega mesta

Oddelek: Informacijska varnost
162016 (1590) ThinkPad
»

[Windows XP] Vaš račun je potekel (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Operacijski sistemi
11914344 (11179) fosil

Več podobnih tem