Forum » Omrežja in internet » arnes 0889...campus na fer???
arnes 0889...campus na fer???
dexter ::
Hello!
Mogoce ma kdo podatek ali kak info kaj se bo zgodilo na FER-u,al bodo dali 0889 linijo ven al pa bom moral na Arnes nazaj presaltat. Ce bi saltal na Arnes koliko kosta zdej,da te priklopijo,koliko casa cakat, pa ce je kdo tole prijavnico ki jo dobis na netu posiljal (a uporabis splosno za studenta?).
A je stvar ze zazivela v praksi? Kok ze soldov zvecer za uro?
Najlepsa vam dala
Mogoce ma kdo podatek ali kak info kaj se bo zgodilo na FER-u,al bodo dali 0889 linijo ven al pa bom moral na Arnes nazaj presaltat. Ce bi saltal na Arnes koliko kosta zdej,da te priklopijo,koliko casa cakat, pa ce je kdo tole prijavnico ki jo dobis na netu posiljal (a uporabis splosno za studenta?).
A je stvar ze zazivela v praksi? Kok ze soldov zvecer za uro?
Najlepsa vam dala
- spremenil: dexter ()
PaJo ::
RCUM mislim da nebo mel 0889 cifre, ker itak za anlaogne modeme dela preko arnesve cifre pa potem ta redirekta na uni-mb. Kar se pa tice ISDN dostopov pa bodo zagotovo morali nekaj storit, po moje bi se bilo najbolse pozanimat na ARNES da ti oni dajo kao studentski dostop, kateri zagotovo obstaja
No v glavnem treba se bo kaj fajn zbunit pa mogoce celo bo kaj
No v glavnem treba se bo kaj fajn zbunit pa mogoce celo bo kaj
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Tr0n ::
Sem se jaz ze pozanimal pri vsem mogocim virom (ARNES, RCUM center, Uni-MB admin,..). Na kratko povedano: RCUM je dal istocasno prosnjo na Urad za telekomunikacije kot ARNES za 0889, vendar se njihova prosnja ni obdelana. Pricakujejo, da v naslednjem tednu, potem pa bo se od Telekoma odvisno, kako bo stvari porihtal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | arnes 0889...campus na fer???Oddelek: Omrežja in internet | 1080 (961) | PaJo |
» | Arnes?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1500 (1378) | NixoN |
» | KISS -> Arnes skriptaOddelek: Omrežja in internet | 1371 (1144) | Paramedic |
» | Juhu!!!!Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 2139 (2139) | CCD |
» | Arnes?Oddelek: Omrežja in internet | 1067 (944) | MATiCEK |