Forum » Na cesti » Gume za peugeot 206
Gume za peugeot 206
cordoba ::
Katere gume se svetuje za ta avto, letnik 2003? Vožen je samo do službe in pa kratke relacije po Ljubljani.
Rad bi imel m+s, kot sem jih imel do sedaj in nisem imel nobenih problemov, poleti in pozimi.
Hvala za pomoč.
Rad bi imel m+s, kot sem jih imel do sedaj in nisem imel nobenih problemov, poleti in pozimi.
Hvala za pomoč.
KAVINSKY ::
Pri takih dimenzijah lahko vzameš najdražje pa ne boš bankrotiral. Bi ti pa svetoval Fulda, ker so best budget gume.
bambam20 ::
Katere gume se svetuje za ta avto, letnik 2003? Vožen je samo do službe in pa kratke relacije po Ljubljani.
Hvala za pomoč.
Vzameš Savo eskimo. Sam sem jih vzel decembra 2016 in sem zadovoljen z njimi. Vozim z njimi tudi poleti. Poslušal sem , kako se eskimo obrablja pri visokih temperaturah. Z njimi sem do danes naredil nekje 15.000 km ampak ni znakov obrabe profila. Pa tudi v zimskih rzamerah ( sneg ) se je guma zaenkrat dobro obnesla.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()
zk_eu ::
Hehe, Sava Eskimo so dobre gume, ampak če jih voziš poleti ti iz lastnih in podobnih izkušenj povem (2-krat zelo pozna menjava), da postanejo trde in se zato ne obrabljajo :D. Oprijem je pa nato druga zgodba :D.
Non omne, quod licet, honestum est - Ni vse, kar je dovoljeno, tudi pošteno.
cordoba ::
Kot drugi avto pri hiši in relacija služba nazaj, mi je škoda kupovati letne in zimske posebej. Bi pač vzel m+s, kot sem imel do sedaj, zadeva šiba. Problem z trenutnimi gumami so bili ventilčki. Profil je še ok, samo dvakrat sem imel prazno gumo, hvala bogu takoj ko sem speljal. Na avtocesti bi bila lahko katastrofa.
Zdaj bi zaradi varnosti menjal vse 4 gume....
Bom pogledal sava eskimo. Sej imajo m+s ne?
Zdaj bi zaradi varnosti menjal vse 4 gume....
Bom pogledal sava eskimo. Sej imajo m+s ne?
bambam20 ::
https://www.enaa.com/oddelki/mojAvto/iz...
Te hvalite ne?
Ni ravno, da jih hvalimo. So pa ok. Te sedaj vozim ves čas 1 leto in pol.
Hehe, Sava Eskimo so dobre gume, ampak če jih voziš poleti ti iz lastnih in podobnih izkušenj povem (2-krat zelo pozna menjava), da postanejo trde in se zato ne obrabljajo :D. Oprijem je pa nato druga zgodba :D.
Zaenkrat se še ne pozna, da bi bile gume trde, pa z njimi vozim od decembra 2016. V toplih mesecih oz. poleti bi se morale obrabljat pa se mi ne. Mogoče je krivec enostavno moja normalna vožna.
Toyo zimske sem imel zadnjo sezono gor čez poletje pa mi je pobiralo profil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()
rosomah ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gume 2019 (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 13755 (11405) | matobeli |
» | Celoletne gume 165 65 15Oddelek: Na cesti | 6601 (5397) | KAVINSKY |
» | Zamenjati ali ne zamenjati stare pnevmatike (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 36713 (34306) | GrimReaper |
» | Nakup solidnih letnih pnevmatikOddelek: Na cesti | 4081 (3610) | theBill |
» | katere gume? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9375 (8355) | Pyr0Beast |