» »

Problem z wi-fi povezavo

Problem z wi-fi povezavo

Bye ::

IP mi je menjal router, zdaj pa se nanj ne morem povezati. Pred tem je bilo samo eno ime omrežja, zdaj pa imam dve - na eno sem se predhodno še lahko povezal, ampak je slab signal, na drugem omrežju pa je dober signal, vendar se ne morem priključiti - javlja, da moram vnesti PIN usmerjevalnika, na njem pa sveti oranžna lučka. Zakaj sta zdaj dve omrežji na enem routerju?

Riff ::

za kater ruter pa gre

SeMiNeSanja ::

Bye je izjavil:

IP mi je menjal router, zdaj pa se nanj ne morem povezati. Pred tem je bilo samo eno ime omrežja, zdaj pa imam dve - na eno sem se predhodno še lahko povezal, ampak je slab signal, na drugem omrežju pa je dober signal, vendar se ne morem priključiti - javlja, da moram vnesti PIN usmerjevalnika, na njem pa sveti oranžna lučka. Zakaj sta zdaj dve omrežji na enem routerju?

In zakaj ne vpišiš PIN-a? Malo poglej router, lahko da ima spodaj nalepko s pinom....

Drugače pa pojdi v konfiguracijo in si ga nastavi tako, kot si imel prejšnjega.

Ruter je TP-Link 6012.
Saj vpisem PIN, javi mi, da se ne more povezati. Ne vem, kako je bil nastavljen prejsnji ruter, nisem ga sam nastavljal.

Gapi ::

Imaš tipko WPS na routerju? Uporabi jo.
No person is rich enough,to buy back his past.

Ni šlo s WPS, saj sem s tem samo resetiral nastavitve, zato ni več delovala povezava ter je javljalo dve omrežji na istem routerju. Je prišel IP in mi porihtal zadevo, spodnji router pa je bil menjan.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Enaka wireless sticka na enem omrežju?

Oddelek: Pomoč in nasveti
335140 (4173) solatko
»

Težave z WIFI - router

Oddelek: Pomoč in nasveti
302627 (2047) Cifix63
»