Forum » Izdelava spletišč » Domena + zastonj email
Domena + zastonj email
Eliaz ::
5 let nazaj sem zakupil domeno in preko googla zastonj uredil, da lahko uporabljam svojo domeno za mail.Danes sem za prijatelja kupil domeno, probal preko googla urediti tako kot imam sam, a sem videl da je vse placljivo.obstaja kakrsna koli alternativa katera je danes sploh se zastonj?
GrX ::
ProtonMail
Mislim pa, da je ta "addon" povsod plačljiv..
Mislim pa, da je ta "addon" povsod plačljiv..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GrX ()
Phantomeye ::
5 let nazaj sem zakupil domeno in preko googla zastonj uredil, da lahko uporabljam svojo domeno za mail.Danes sem za prijatelja kupil domeno, probal preko googla urediti tako kot imam sam, a sem videl da je vse placljivo.obstaja kakrsna koli alternativa katera je danes sploh se zastonj?
Jup, google je placljiv (za nove uporabnike), lahko pa menda k sebi še vedno pripneš njegovo domeno, pa ima on potem ločen predal, nisem siguren.
OvCa77 ::
Yandex
Laptop: Probook 440 G3 | i5-6200U | 12GB DDR3L | SSD Plus 240GB
Desktop: Ryzen 1600X | Gigabyte AX370 K3 | 8GB DDR4 | MX100 256GB
Desktop: Ryzen 1600X | Gigabyte AX370 K3 | 8GB DDR4 | MX100 256GB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Weebly + domena + email naslovOddelek: Izdelava spletišč | 2673 (1975) | tadejkan |
» | Domena + zastonj emailOddelek: Izdelava spletišč | 1076 (767) | Lonsarg |
» | Gostovanje ASP.NET aplikacije na zakupljeni domeniOddelek: Izdelava spletišč | 1317 (1010) | mm&r |
» | Kateri mail provider za svojo domeno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4133 (3593) | Yohan del Sud |
» | Gmail in domenaOddelek: Izdelava spletišč | 4905 (4047) | romex |