Forum » Pomoč in nasveti » kako v pythonu izvozim Entry() v txt
kako v pythonu izvozim Entry() v txt
Skarje ::
dober dan,
malo programiram in imam težavo ker bi rad shranil določene spremenljivke j=Entry(master) v txt fajl, uporabil sem f= open("podatki.txt","a")
f.write(j)
f.close()
vendar mi python javi napako >>>TypeError: write() argument must be str, not Entry
kako bi jaz to shranil
hvala za pomoč
malo programiram in imam težavo ker bi rad shranil določene spremenljivke j=Entry(master) v txt fajl, uporabil sem f= open("podatki.txt","a")
f.write(j)
f.close()
vendar mi python javi napako >>>TypeError: write() argument must be str, not Entry
kako bi jaz to shranil
hvala za pomoč
Rok Woot ::
Sicer nimam blage veze s programiranjem, bi pa na tvojem mestu probal dodati
blurp= j.get()
f.write(blurp)
blurp= j.get()
f.write(blurp)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rok Woot ()
Rok Woot ::
Na pamet bi rekel, da če je j spremenljivka jo ne bi dajal med narekovaje. V TurboPascalu se je med narekovaje običajno pisalo znake nekega niza. V tem primeru, bi hotel tako f.write zapisati črko j.
Kot pravim, usedlina v kavi pravi, da manjka j.get(). Glede na strukturiranje vprašanja, odnos spraševalca pri drugih temah, mi je žal, da sem sploh odgovoril.
Kot pravim, usedlina v kavi pravi, da manjka j.get(). Glede na strukturiranje vprašanja, odnos spraševalca pri drugih temah, mi je žal, da sem sploh odgovoril.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | python-rabim pomočOddelek: Programiranje | 2771 (1001) | rnla1973 |
» | Python - pomoč (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 18000 (8748) | black ice |
» | Kritična ranljivost v OpenSSL bi lahko omogočala krajo strežniških zasebnih ključev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 23048 (16697) | Isotropic |
» | JavaScript v PHP-juOddelek: Izdelava spletišč | 1031 (816) | drola |
» | c++ datotekeOddelek: Programiranje | 4038 (3527) | Vesoljc |