Forum » Izdelava spletišč » JavaScript v PHP-ju
JavaScript v PHP-ju
alsu ::
Pozdravljeni,
zanima me, na kakšen način bi definiral kodo JavaScript v PHP-ju. Primer za to bi bil:
Potem uporabim:
Do tukaj gre vse gladko, zatakne se mi pri vključevanju JavaScript kode, ki naj bi zgledala nekako takole:
Torej vprašanje glasi: Kako vključiti določene funkcije kot je ta zgoraj v PHP-ju, nekaj kar mi bo koristilo za izdelavo statistike neke spletne aplikacije?
Hvala
zanima me, na kakšen način bi definiral kodo JavaScript v PHP-ju. Primer za to bi bil:
$file = "test.txt"; $open = fopen($file, "a+"); //pisanje v datoteko test.txt
Potem uporabim:
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; //IP naslov obiskovalca fwrite($open, "IP naslov:" .$ip );
Do tukaj gre vse gladko, zatakne se mi pri vključevanju JavaScript kode, ki naj bi zgledala nekako takole:
fwrite($open, "JavaScript:". "<script>document.write(navigator.javaEnabled())</script>");
Torej vprašanje glasi: Kako vključiti določene funkcije kot je ta zgoraj v PHP-ju, nekaj kar mi bo koristilo za izdelavo statistike neke spletne aplikacije?
Hvala
- spremenil: alsu ()
DeeJay ::
to kar si zdej napisal, ti bo samo v test.txt zapisalo omenjen string
Kaj pa sploh želiš narest?
Če bi rad da se ti javascript izvede ga morš izpisovat
"JavaScript:<script>document.write(navigator.javaEnabled())</script>"
Kaj pa sploh želiš narest?
Če bi rad da se ti javascript izvede ga morš izpisovat
echo();
Rezultat te funkcije
Ima kdo kakšno idejo?
navigator.appNamebi rad zapisal v datoteko test.txt, seveda s PHP-jem.
<script>document.write(navigator.appName)</script>, seveda je ta del kode potrebno napisati drugače ker potem PHP zapiše podan stavek.
Ima kdo kakšno idejo?
DeeJay ::
To pa lahko nardiš samo z ajaxom. Poglej si jQuery ajax (http://api.jquery.com/jQuery.ajax/)
ajax bo izvedu php skripto v katero boš preko GET ali POST poslal parameter katerega boš potem zapisal s PHPjem.
ajax bo izvedu php skripto v katero boš preko GET ali POST poslal parameter katerega boš potem zapisal s PHPjem.
Mi lahko navedeš primer za funkcijo navigator.appName? Sem še čisti začetnik pri ajax-u.
Hvala
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Javascript in zunanja datotekaOddelek: Izdelava spletišč | 884 (732) | hamax |
» | mp3 loop v ozadju webaOddelek: Izdelava spletišč | 837 (799) | 1024 |
» | Visual Basic.NET - za začetnika ?Oddelek: Programiranje | 4790 (3909) | mHook |
» | JavaScript popupOddelek: Izdelava spletišč | 2236 (2057) | *pety* |
» | [JavaScript]window.open()Oddelek: Izdelava spletišč | 1838 (1629) | Ziga Dolhar |