Forum » Pomoč in nasveti » Google drive download
Google drive download
scipascapa ::
Pozdrav
je tukaj kakšna omejitev? Ko imam na GOOGLE DRIVE direktorij z recimo 60 datotekami in velikostjo 1GB ter dam download, mi zipa...ampak ne zajame vsega....kako to? Kakšen trik, ki ga ne poznam? Hvala.
je tukaj kakšna omejitev? Ko imam na GOOGLE DRIVE direktorij z recimo 60 datotekami in velikostjo 1GB ter dam download, mi zipa...ampak ne zajame vsega....kako to? Kakšen trik, ki ga ne poznam? Hvala.
Barbarpapa2 ::
Pozdrav
Kaj pa, če si anrediš goole drive direktorij na računalniku? Bi ti moralo vse posinhronizirat.
LP
Jože
Kaj pa, če si anrediš goole drive direktorij na računalniku? Bi ti moralo vse posinhronizirat.
LP
Jože
scipascapa ::
Se lahko prepriča google drive, da ti samo "downloada" ničesar pa ne uploada & sinhronizira nazaj gor?
Killermode ::
scipascapa je izjavil:
Pozdrav
Mogoče niso vse datoteke tvoje, lahko so samo deljene s teboj. Lastniki pa so drugi?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako poslati/shareati 15Gb file v NEM? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5369 (4140) | Superboyy |
» | Povezava do datoteke na googl drive.Oddelek: Izdelava spletišč | 868 (500) | Kunte |
» | Kateri free cloud storage (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13944 (12092) | Anney |
» | Google DriveOddelek: Pomoč in nasveti | 1693 (867) | Pinturicchio |
» | Kateri free cloud backup (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 16189 (12967) | bobby |