Forum » Pomoč in nasveti » Napajalnik?
Napajalnik?
Imagination ::
Problem 1: ko imam priključena 2 diska (WD60 in WD 40) ter DVD in CD-RW enoto, mi računalnik noče restartat (matsonic 8137c, athlon 1,7). Ko pa dam stran WD40 (v racku) pa mi normalno restarta. Ali je kriv napajalnik? Če je, kateri napajalnik iz lastnih izkušenj priporočate?
Dilema 2: ali se bolj splača kupiti ABIT NF7-S NFORCE2 DDR za 33k ali ASUS A7N8X DELUXE NFORCE2 za 38k. Zanimajo me vaše izkušnje in komentarji?
hvala
Dilema 2: ali se bolj splača kupiti ABIT NF7-S NFORCE2 DDR za 33k ali ASUS A7N8X DELUXE NFORCE2 za 38k. Zanimajo me vaše izkušnje in komentarji?
hvala
---
Če nekaj stvari, ki bi lahko šle narobe, ni šlo narobe, potem bi bilo zanje veliko bolje, če bi šle narobe!
|CyGNUS-x ::
Fajn bi blo, da bi povedu celo konfiguracijo. Koliko ram-a imaš pa grafično pač vse kar imaš v kišti, ker tudi ram-i na 128 mb porabijo 7W.
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
Imagination ::
Config= matsonic 8137c, athlon 1,7, wd60 + wd 40, lg dvd + lg cd-rw, geforce2 64, 512 ddram. Mislm da nism nč pozabu!
frenk ::
torej...nabav nov napajalnik...verejtno je to...če maš voltmeter mal zmer napetosti...če nimaš voltmetra si ga sposod
p.s.: če si ga ne morš sposodt ga kup...ga boš še rabu
p.s.: če si ga ne morš sposodt ga kup...ga boš še rabu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: frenk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen računalnik imate pa vi? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 16921 (8960) | Vlad Tepeš |
» | Še kje prodajajo Socket A plate??Oddelek: Kaj kupiti | 1416 (1201) | Pyr0Beast |
» | M. PLošče Elite?Oddelek: Kaj kupiti | 1548 (1043) | mile |
» | GeForce 2 mx200 + windows xp -> problemsOddelek: Pomoč in nasveti | 974 (894) | Duhec |
» | Matična za računalniško učilnico????? (poceni in dobra)Oddelek: Kaj kupiti | 1017 (731) | salesky |